Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirál és fogamzásgátló egyszerre?
normál esetben nincs értelme foggátlót szedni spirál mellett, mivel a spirál keléőképpen véd
de nem tudom, én sok rosszat hallottam a hormonkezelt bőrproblémákról, a családomban is voltak többen akik nagyon rosszul jártak vele, pl elhíztak, kihullott a hajuk, vagy túlszőrösödtek
én ezért is nem mertem fogamzásgátlót szedni, pedig nekem is nagyon rossz volt a bőröm, még a hátam meg a karom is tiszta pattanás volt
aztán kipróbáltam, hogy abbahagyom a csokoládé és a kakaó evését, és tökéletesen letisztult a bőröm
de persze az orvos ilyet sose mondana, mert az neki hol üzlet, őt azért fizetik a gyártók, hogy minél több gyógyszert írjon föl
én is évekig rohangáltam bőrgógyászhoz meg kozmetikushoz, és senki semmi használhatót nem mondott, írt fel
két teljesen különböző hatásmechanizmusa van, nincs egymással hatással.
Kb mint ha az ajtót bezárnád, de amúgy se hívnál meg senkit.
Köszönöm a válaszokat!
Az az igazság, hogy sajnos elég problémás vagyok ilyen téren.
Eleinte fogamzásgátlót szedtem, ez egész jól kordában tartotta a bőrproblémáimat, de mivel nálam az idegeskedés sokszor hasmenéssel jár, be kellett látnom, hogy ez nekem fogamzásgátlásra nem alkalmas. Szülés után egy évvel az orvosom a Mirenát javasolta, ezt 2 hónapig bírtam (addig folyamatosan véreztem is), majd egy kis szünet után feltette ezt (Goldlily) eddig rendben is lenne, de a bőröm mostanra megint úgy néz ki, mintha söréttel lőttek volna rám. Már cukorbetegeknek előírt diétát is kipróbáltam, nem ért semmit. Ezért gondolkodtam el a lehetőségen, hogy a kettőt kombinálva talán megoldódna problémám.
16:09
mert mi a baj a spirállal? mit kockáztat vele?
anyukám 15 évig használta minden probléma nélkül
előtte ilyen pharmatexes hülyeséget próbált, de teherbesett mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!