Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? Nagyon összekav...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon összekavarom a szervezetemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a ti véleményetkere is.Párom 3,5 éve ugyanaz,tehát nem most kezdtem a fog.g. szedését.

Helyzet a következő:

Elfelejtettem, hogy hamarabb kellene felíratnom a gyógyszeremet, közben eljöttünk "nyaralni", de itt nem tudom megvenni sajnos. Holnap mennénk haza, már szóltam a dokimnak, hogy dobja be a postaládánkba a receptet.Szóval a mai nap helyett csak holnap fogom tudni kezdeni az újabb levéllel szedni.

Baj lehet ebből?! Vagy elég lesz a kiegészítő védekezés egy-két hétig?!

(Ma van a 2. házassági évfordulónk :D )

Előre is hálásan köszönöm az értelmes válaszokat.

Ráérő és beszologatós tinédzserek kíméljenek.

Köszönöm

2009. okt. 28. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Neharagudj, de ha már beszéltél a dokiddal, akkor mértnem kérdezted meg tőle, mint szakembertől? Mért egy ilyen hiteltelen kérdezős portálon érdeklődsz??
2009. okt. 28. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mikor szeded amúgy a bogyókat. Én este szoktam. Egyszer én is úgy jártam, hogy nem lett kiváltva csak másnap. Amint kézhezkaptam bevettem az első szemet és rendesen szedtem tovább a többit. Pár napig nem volt testi kapcsolat, és utána se lett gond belőle. Szerintem nem kell kiegészítő védekezés. (énis több éve szedek egy megbízható márkát)
2009. okt. 28. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló!

A dokimat kérdeztem, de mint írtam kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, mert amit ő elmond az nem tapasztalat, hanem amit a "nagykönyvben" is elolvasott róla.Nagyon messze vagyok Magyarországtól, és nem ismerem az itt forgalomban lévő óvszerek minőségét sajnos, nálam pedig nincsen egy darab sem, és nem is szeretném elrontani a mai estét sem.

3. válaszoló, nagyon szépen köszönöm a válaszod!

2009. okt. 28. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem használj kiegészítő védekezést a biztonság kedvéért. Nem írtad ugyan, hogy merre fele vagy, de gondolom ott is van Durex, Masculan, vagy hasonló, ami itthon is "neves"!

jó pihenést!

2009. okt. 28. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy gond lesz, de jobb ha biztosra mész, 1 hétig használj óvszert.
2009. okt. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!