Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mivel segíthetem a szervezetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel segíthetem a szervezetemet abban, hogy megjöjjön a menstruációm? Mostanság olyan, mintha meg akarna jönni, de nem akar elindulni. Mi segítene?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? ha szexuális életet élsz, akkor akár terhes is lehetsz, ha viszont nem akkor hagyd a természetre vagy látogass meg egy nőgyógyászt.
2010. ápr. 4. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne siettesd!! Még meg is fogod unni!!
2010. ápr. 4. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:

cickafarkfű teát szoktak ajánlani a rendszeres ciklus beállításhoz. De ha még nem telt el 2év azóta h először menstruáltál, akkor ez teljesen normális jelenség.

Késhet ezen kívül terhességtől, idegességtől, 38fok feletti láztól, vírusos betegségtől...hosszú a lista

2010. ápr. 4. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

20:10 vagyok, azt hiszem, lehet, hogy félreértettelek :D

Még nem menstruáltál, és ezt szeretnéd siettetni? Nos, erre nem tudok gyógymódot mondani. Ha elmúltál már 16éves akkor lehet, hogy valamilyen szervi bajod van, és érdemes megkeresni egy nőgyógyászt. Ha 16év alatti vagy, akkor valószínűleg csak későn érsz. Egyébként ha fehér folyást már tapasztaltál, akkor a menzi is nemsokára meg fog jönni :) (ez 1-2 hónaptól egy év lehet)

2010. ápr. 4. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
8 éve mensruálok, de még mindig nem állt be. Fogamzásgátlóval sem lehet beállítani, mert nem szedhetek.Élek sexuális életet, de mindig védekeztünk, a gumi nem szakadt ki és nem is csúszott belém, minden rendben volt.
2010. ápr. 4. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi lehet a bajom, de már néhány napja bele, bele szúr valami a petefészkembe, és a gyomorszájam ég.
2010. ápr. 4. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor biztos nemsokára megfog jönni. Nem kell siettetni :) Várd türelmesen. Ha gyümölcsöket eszel jobb lesz a helyzet.
2010. ápr. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!