Mivel készítsem fel a szervezetemet a terhességre?
Van egy gyönyörű okos 3 éves kislurkonk, viszont most már ideje lenne egy kistesónak.
3 hónapja próbálkozunk de minden menstruációnál mikor lárom hogy megjött összetörök.
Elkezdtem szedni az Elevitet de semmi mást nem értem el vele, mint 2 hét alatt felszedtem 7kg-t óriási!!
Hátreafelé hajló méhem van ,a kisfiam 2 alkalomból jött össze ugy hogy nem is terveztük őt.
Nagyon el vok keseredve!!!
Kérem aki tud ötletet hogy lehetne könnyen teherbe esni irjon.üdv Egy aggódó anyuka
Az elevitről megoszlanak a vélemények, én magne B6-ot szedek, + E vitamint.
Annyit tudok tanácsolni, esetleg többen írták már hogy hátrahajló méhhel a kutyapóz segíthet hogy könnyebben teherbe ess.
Ha nagyon el vagy keseredve akkor ha gondolod csatlakozz hozzánk
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ebben a topicba mindenki babát szeretne, és tartjuk egymásba a lelket!
Sok sikert, és ne aggódj biztosan sikerülni fog!
Én sosem értettem,hogy miért kell előre szedni terhesvitamint. Nem lehet hamarabb teherbeesni tőle, viszont van akinél (ahogy nálad is) elég jó kis mellékhatásai lesznek.
Ha olyan kiugró vitaminhiánya van valakinek,hogy azért nem esik teherbe, az már bőven megmutatkozna máshogy is.
Max. E-vitamint szedhetsz,ha akarsz.
Sajnos,nem ezen múlik a dolog.
Összefog jönni a tesó, nyugi. 3 hónap még nem a világ!
Szerintem próbálj ne foglalkozni a témával, hanem örülj annak az egy babádnak is aki sikerült. Ne érts félre nem úgy értem, hogy neked már van egy aztán nem is kell több, hanem akinek egyáltalán nem sikerül több éve az örülne egynek is.
Mi 2 éve próbálkozunk. Az utobbi két évem úgy telt el, hogy:-nem megyek élményfürdőbe...hátha baba.
-nem megyek bulizni...hátha baba. - 5kg-nál többet nem emelek... hátha baba. - csak óvatosan szeretkezzünk...hátha baba. Nem iszok colát...hátha baba. -Kevés kávét...hátha baba. -Nem veszek semmit , mert minden fillért le kell rakni... hátha baba.
Na és a sok vitaminról amit és isés a férjem is beszedett, arról ne is beszéljünk.
Ez borzasztó, és most jöttem rá, hogy erre mennek el az éveim, hogy nem csinálok semmit, vigyázok magamra, hátha sikerül a baba és még sem. Ez a következő hónaptól nem így lesz. besokaltam és igen is fogok élni, mert ebbe bele lehet őrülni és semmi értelme, mert baba sehol...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves bíztatást!!
Hát igyekszem nem rá gondolni mindig ,csak ahogy az előttem szóló is irta mennek az évek és nálunk a korkülönbség is a baj ,nem akarom hogy nagy legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!