Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először megyek nőgyógyászhoz. Mit fog csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon igzulok. Fogamzásgátlót szeretnék szedni ezért megyek. Anyum sajnos nem tud eljönni velem, mert dolgozik így még jobban parázok. Mit fog csinálni? Fájni fog? Illetve a receptet rögtön megkapom?
18L
2013. aug. 16. 12:04
1/7 anonim válasza:
Dehogy fog fájni. És mit csinálna? Kenetet vesz a p*ncidból. Szét teszed lábad ,betesz ilyen kisebb csövet ami lyukas tehát arra van hogy széttárja a p*ncid aztán benyúl egy hosszabb fülpiszkáló szerű valamivel és vesz egy kenetet. Ennyi.
2/7 anonim válasza:
Ne izgulj,csak megnézi a puncikádat :D
3/7 anonim válasza:
Max. kicsit kellemetlen, de nem fáj.
Hüvelyi vizsgálat lesz. Kézzel felnyúl és szépen körbetapogat. Biztosan csinál rákszűrést is. (egy kicsi vattapálcával mintát vesz a méhnyakból, ami egy üveglapra ken) Ezután ún. kolposcopos (a méhszáj és környezete nagy nagyítású), szemmel történő vizsgálata következik. Esetleg ultrahang. Ha gyógyszert is szeretnél, számíthatsz vérvételre, ha ennek megjön az eredménye, akkor kapsz receptet.
4/7 anonim válasza:
ha ellazitod magad akkor nem lesz kellemetlen sem. Persze ez nem emgy midnnekinek pl enkem sem pedig millió vizsgálaton vagyok túl. Vlaószinüleg fog csinálni hüvely uh-ot is.
5/7 anonim válasza:
Keress fel egy jó magán dokit! Ő még emberszámba is vesz és jól elbeszélget veled! Nem kell izgulni,nem is olyan szőrnyű. Max egy kicsit kellemetlen lelkiekben is,hogy egy idegen turkál benned,de gondolj arra,hogy ő csak jót akar!
6/7 anonim válasza:
Ne félj! Nem lesz baj! Ha tudnád én hogy féltem előtte. :D De ohhhh, semmi baj nem volt. Bementem, kérdezgetett, mikor volt meg utoljára a menstruációm, voltam-e már terhes, ilyenek. Utána levetkőztem, benyúlt az ujjával, közben nyomkodta a hasam, utána felhelyezte a kacsát, megnézte a méhszájamat, kenetet vett ami egyáltalán nem fájt. Utána hüvelyi ultrahanggal is megnézett, majd végül a melleimet nézte meg. Én női magánorvosnál voltam, lehet hogy ezért is maradt "kellemes" élmény, mert nem egy pasi vizsgált meg. Ne félj annál rosszabb lesz. Pisilni mindenképpen menj el előtte. :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem lehet nőgyógyász leszek :D 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!