Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek nőgyogyászhoz fogamzásgátlót kiratni akkor még fog csinálni? Megvizsgál ott lent? Mert halottam már olyat h nem vizsgál meg de ztem me szükséges h kivizsgáljon!
Hogy meg fog-e csinálni azt nem tudom. De megvizsgál. Van aki vizsgálat nélkül is ír fel tablettát. Ez sem rosszabb semmivel. Csak túl sok a nyafogós nő, hogy őt már pedig meg kell vizsgálni.
19/l
"Ez sem rosszabb semmivel. Csak túl sok a nyafogós nő, hogy őt már pedig meg kell vizsgálni.
19/l"
legalább marhaságokat ne írnál. tudod hány és hány olyan nő van, akinek ránézésre felírják a cuccot, közben meg semmilyen hormont nem szedhetne?? a rákszűrésen az ember élete múlhat, te szerencsétlen. vagy szerinted aki a vaktában szedett gyógyszer miatt kap trombózist, mert nem szűrték ki neki a vérkép alapján a hajlamot, a se rosszabb semmivel? gondolkozzál már, aranyom.
"de sztem nem szükséges".
Szerinted...akkor majd ne csodálkozz ha májkárosodásod vagy trombózisod lesz. Nem véletlen szükséges a kivizsgálás te nagyon okos...
Nem cukorka ez basszus..
Ha arra van szed, hogy szexelj, akkor a vizsgálatot is kibírod..
Nekem rákszűrés nélkül írta ki egyszer egy orvos a fogamzásgátlót. a következő 3 havi adagot máshova mentem felíratni. a másik orvos kérdezte, hogy ki írta ezt fel nekem és csinált-e egyáltalán citológiai labort (méhnyakrák szűrés)? mondtam, hogy nem.. erre kikelt magából, dühöngött egy sort, hogy legszívesebben elvenné a diplomáját az ilyen felelőtlen s.ggfejnek. aztán ezt a készítményt abbahagytam. később újra felírattam, más orvossal, mondta, hogy nagyon szívesen felírja, de csak akkor, ha negatív lesz a rákszűrés...
szóval ennyit arról, hogy nem is fontos annyira a rákszűrés tabiszedés előtt.
csak mondom...
Egy szóval sem írtam, hogy a méhnyak kenetből a trombózis hajlamot is meg lehet állapítani, tudom, hogy nem.
a rákszűrés egy egyszerű fizikális vizsgálat, amit azért kell rutinból tabletta-felírás előtt elvégezni (a vérképhez, vizelet vizsgálathoz hasonlóan), mert tablettát csak az szedhet, akivel minden rendben. ennél logikusabban már tényleg nem tudom levezetni, miért fontosak ezek a vizsgálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!