Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném fogamzásgátlót feliratni, mi szükséges hozzá?
Szülő beleegyezése kell, vagy kell róla tudnia neki is??
Menniyre árt a szervezetnek??
17 éves vagyok.
orvoshoz kell menni nem kell más (nődoki)
nem árt, főleg ha újabb fajta. olyat ír fel ami kell neked (főleg ha vesz vért)
Jaa úgy van! Lesz vérvétel, meg rákszűrés. Egyik sem fáj. Szülői beleegyezés nem kell.
A fogamzásgátlóra pedig mindenki másképpen reagál. Nekem például semmi mellékhatása nem jött ki, pedig 2 éve szedem.
Egyébként nem egy egészséges dolog, de legalább az egyik legmegbízhatóbb, főleg a Te korodban.
Lehet mellékhatása, ezért kell orvos. Főleg ilyen fiatalon!
A vérvizsgálat a legfontosabb, és mindenképpen gondos orvost keress.
16:18
Miért ne lenne egészséges dolog?
Én 4 éve szedem, nekem sincs bajom tőle, és ez a legbiztonságosabb módszer kedves kérdező!Alacsony hormontartalma is van, szóval nem értem, miért is lenne egészségtelen?
Anyukádnak azért mondd el :)
És ne félj a vizsgálattól.
Azoknak akik azt mondják nincs semmi mellékhatása:
Szerencsések vagytok miközben szeded tünetmentes vagy és még véd is.
A lényeg majd akkor kezdődik mikor később gyerek kellene.
Puff nem tapad meg a cucc:/ hát ilyet... Aztán majd jöhetnek a lombikbébi témák. Nem tudom h megéri e ha sohase lehet gyereked ''véletlenül''
Az első alkalommal vesznek majd vért, hogy jól müködike a veséd :D, de ez csak egy tűszúrás. :D
Az a legfontossabb hogy évente menj vérvételre és rákszűrésre és akkor reméljünk hogy nem lesz semmi problémád :D
Még egy okoskodó :D
tapasztalatból beszélsz, meddő vagy?Vagy csak a szád nagy, mert nem emrsz szedni és ezért szapulálod azt, aki szedi?
Képzeld akárkit ismerek aki abbahagyta a fogamzásgátlót, mindnek összejött a baba!Még egy hónap se kellett hozzá vkinél, szóval ennyit anagy elméletedről :D Nézz már körül ezen az oldalon is, hány és hány nő szedte és hopp már mégis terhes v boldog anyuka, na szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!