Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van akkor, ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha én nem akarok, nem fogok foggátlót szedni?

Figyelt kérdés
Nincs ugyan barátom, de felmerült bennem, hogy ha esetleg majd lesz, akkor ez mennyire lesz probléma? Lehet szakító ok, ha csak és kizárólag gumi óvszerrel vagyok hajlandó szexelni?
2013. aug. 14. 11:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%
Tartós kapcsolatban nem drága a fog. gátló, 3 hónapra 6500 ft amit én szedek. Tartósról beszélek, így bármikor lehet szex, és egyszerűbb.
2013. aug. 14. 11:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Jaj istenem... nem pénz kérdése angyalkák! És nem is érdekel, hogy mennyibe kerül. Meg van rá az okom, ami nem tartozik a kérdéshez, de nem az, hogy nincs rá pénzem.
2013. aug. 14. 12:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek ez szakítóok akkor az annyit is ér. Ez egy jó szelektálós dolog, ha nem kompromisszumkész ebben akkor nem lehet valami jó ember.
2013. aug. 14. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Most mi bajod van, ANGYALKÁM? Talán pont nem a lányoktól vártad azt a választ, hogy sz*r a szex gumival? Hát akkor én is ezek táborát erősítem: igen, nagyon sz*r!! Próbáltam gumival, az első két barátomnál végig, aztán a harmadiknál belevágtam a tablettaszedésbe, valahogy megéreztem, hogy ez komolyabb lesz. Pár éve én is csak nevettem azokon, akik azt mondták, "na majd ha lesz egy komoly kapcsolatod, együtt éltek, stb, rájössz, hogy a guminál gusztustalanabb dolog nincs a világon". Hát, igazuk lett... Ha meg az a nagyon komoly ok az, hogy nem akarod, hogy a nőgyógyász benned matasson, elárulom: ha gumiztok, akkor is fog! :) Legalábbis ha jót akarsz magadnak.

És szerintem igen, lehet szakító ok. De nem feltétlenül maga a tény, hogy nem szeretnél szedni, inkább az a makacsság, ahogy ezt kezeled. Kompromisszumkészség... Egyik ha nem a legfontosabb dolog egy kapcsolatban...

2013. aug. 14. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egek!

Hogy lehet valaki ennyire korlátolt, hogy azt hiszi, annál komolyabb ok nem is lehet a fogamzásgátló ellen, mint

1) anyagiak

2) nőgyógyásztól való rettegés.

Kérdező!

Az az adott fickótól függ, akit kiszemelsz magadnak!

Normális férfi nem erőlteti a fogamzásgátlót a másik akarata ellenére, és ilyen okból nem is szakít.

Ha egy önző dögöt fogsz ki, aki nem fogja fel, hogy a tabletta nem cukorka és csak a maga kényelmét lesi, az viszont el fog küldeni a búsba.

2013. aug. 14. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért ennyire hihetetlen egyesek számára, hogy vki nem szeretne tablettát szedni.

Ezer meg egy oka lehet annak, hogy nem akar ezzel a módszerrel védekezni.

Spec. én sem szednék soha tablettát (megjegyzem, orvosira járok, tehát van némi rálátásom a tabi előnyeire és hátrányaira).

Olyan férfit kell találni, aki képes ezt tolerálni.

Eddig két párom volt (mindkettő tartós kapcsolat, az egyik 3 éves, a másik már 5 éve tart), és egyiküknek sem okozott ez problémát. Az első párom fel sem hozta a tabi témát, a másiknál felmerült, de elmondtam az érveimet, ő meg megértette.

Azóta beszereztem egy pesszáriumot is, hogy legyen vmi kompromisszum, de a legtöbbször még mindig gumival van aktus, mert így egyszerűbb.

Egyébként számomra semmi különbség nincs a gumis és a nem gumis szex között. Azt hittem, hogy vmi oltári katarzis lesz gumi nélkül...hát csalódtam. Tök ugyanolyan, annyi különbséggel, hogy a végén nem folyik belőlem a cucc 1 napig.

Jó a szex gumival is, gumi nélkül is.

Egyébként van olyan pasi, aki szakítana emiatt. De hát azzal akkor nem passzoltok össze és ennyi.

2013. aug. 14. 13:49
 17/20 anonim ***** válasza:

16. válaszoló!

Megkérdezhetem, hogy és hol sikerült beszerezni a pesszáriumot?

2013. aug. 14. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
írtam privátban:)
2013. aug. 14. 13:56
 19/20 A kérdező kommentje:
15-nek és 16-nak nagyon köszönöm a választ, úgy látszik ők megértették. Akkor leírom úgy, hogy az átlagnál kevesebb intelligenciahányadossal rendelkező emberek is megértsék: se nem pénz kérdése, se nem nőgyógyásztól való rettegés. Maradjunk annyiban, hogy az én problémám túl mutat azon, mint amit itt egyesek gondolnak, de mivel nem tartozik a kérdés lényegéhez és hosszú (és ezek szerint egyesek számára felfoghatatlan is), nem tartom szükségesnek, hogy leírjam. Ketten ezt megértették és ennek függvényében adtak hasznos választ, nekik nagyon szépen köszönöm !
2013. aug. 14. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi van akkor? Majd megbeszéled a pároddal.

Komolyan, minek kellett feltenni egy ilyen buta kérdést? Van erre bármilyen normális válasz? Honnan tudjuk, milyen pasit fogsz ki, lehet, hogy mindegyik szakítana veled a gumi miatt.

2013. aug. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!