Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha én nem akarok, nem fogok foggátlót szedni?
Most mi bajod van, ANGYALKÁM? Talán pont nem a lányoktól vártad azt a választ, hogy sz*r a szex gumival? Hát akkor én is ezek táborát erősítem: igen, nagyon sz*r!! Próbáltam gumival, az első két barátomnál végig, aztán a harmadiknál belevágtam a tablettaszedésbe, valahogy megéreztem, hogy ez komolyabb lesz. Pár éve én is csak nevettem azokon, akik azt mondták, "na majd ha lesz egy komoly kapcsolatod, együtt éltek, stb, rájössz, hogy a guminál gusztustalanabb dolog nincs a világon". Hát, igazuk lett... Ha meg az a nagyon komoly ok az, hogy nem akarod, hogy a nőgyógyász benned matasson, elárulom: ha gumiztok, akkor is fog! :) Legalábbis ha jót akarsz magadnak.
És szerintem igen, lehet szakító ok. De nem feltétlenül maga a tény, hogy nem szeretnél szedni, inkább az a makacsság, ahogy ezt kezeled. Kompromisszumkészség... Egyik ha nem a legfontosabb dolog egy kapcsolatban...
Egek!
Hogy lehet valaki ennyire korlátolt, hogy azt hiszi, annál komolyabb ok nem is lehet a fogamzásgátló ellen, mint
1) anyagiak
2) nőgyógyásztól való rettegés.
Kérdező!
Az az adott fickótól függ, akit kiszemelsz magadnak!
Normális férfi nem erőlteti a fogamzásgátlót a másik akarata ellenére, és ilyen okból nem is szakít.
Ha egy önző dögöt fogsz ki, aki nem fogja fel, hogy a tabletta nem cukorka és csak a maga kényelmét lesi, az viszont el fog küldeni a búsba.
Nem értem miért ennyire hihetetlen egyesek számára, hogy vki nem szeretne tablettát szedni.
Ezer meg egy oka lehet annak, hogy nem akar ezzel a módszerrel védekezni.
Spec. én sem szednék soha tablettát (megjegyzem, orvosira járok, tehát van némi rálátásom a tabi előnyeire és hátrányaira).
Olyan férfit kell találni, aki képes ezt tolerálni.
Eddig két párom volt (mindkettő tartós kapcsolat, az egyik 3 éves, a másik már 5 éve tart), és egyiküknek sem okozott ez problémát. Az első párom fel sem hozta a tabi témát, a másiknál felmerült, de elmondtam az érveimet, ő meg megértette.
Azóta beszereztem egy pesszáriumot is, hogy legyen vmi kompromisszum, de a legtöbbször még mindig gumival van aktus, mert így egyszerűbb.
Egyébként számomra semmi különbség nincs a gumis és a nem gumis szex között. Azt hittem, hogy vmi oltári katarzis lesz gumi nélkül...hát csalódtam. Tök ugyanolyan, annyi különbséggel, hogy a végén nem folyik belőlem a cucc 1 napig.
Jó a szex gumival is, gumi nélkül is.
Egyébként van olyan pasi, aki szakítana emiatt. De hát azzal akkor nem passzoltok össze és ennyi.
16. válaszoló!
Megkérdezhetem, hogy és hol sikerült beszerezni a pesszáriumot?
Mi van akkor? Majd megbeszéled a pároddal.
Komolyan, minek kellett feltenni egy ilyen buta kérdést? Van erre bármilyen normális válasz? Honnan tudjuk, milyen pasit fogsz ki, lehet, hogy mindegyik szakítana veled a gumi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!