Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, h 25 évesen valakinek gyereket akarok csinálni?
Figyelt kérdés
Mindegy, h ki csak jól nézzen ki. Mármint genetikailag. ne legyen csípőficamos, ne legyen túl rövid a lába, stb. stb. 25 /f vagyok amúgy.2013. júl. 11. 11:28
1/30 anonim válasza:
hmm.. hat nem tudom.. az én pasim 27, de esze ágában sincs..
2/30 anonim válasza:
Ha férfinak akarsz csinálni, az nem normális. Egyéb esetben talán.
3/30 anonim válasza:
Igen. De biztos h nem csak dughatnékod van, hanem családot akarsz valóban?
4/30 anonim válasza:
Szerintem csak aberrált vagy, aki erre a gondolatra gerjed. De ha tényleg gyereket "csinálnál" valakinek, már húznád a szád, hogy miért kell fizetned a gyerektartást, stb.
5/30 A kérdező kommentje:
Nem csak dugketnékom van, mert nem azt nézem, h milyen sexi, hanem, h jó legyen a genetikája.. :D
2013. júl. 11. 11:30
7/30 A kérdező kommentje:
És nem férfinak akarok gyet csinálni hanem nőnek.. Férfinak nem is lehet, és nem vagyok homi sem..
2013. júl. 11. 11:32
8/30 A kérdező kommentje:
..Hogy jó legyen a genetikája és szép gyerekeket szüljön nekem :D ez van. nem tehetek róla :D
2013. júl. 11. 11:33
9/30 anonim válasza:
összetett kérdés!
a gyereket csak megcsinálni akarod vagy szándékozol felnevelni is? mert nem mindegy :D
azzal egyet értek, hogy a jó genetika nagyon-nagyon fontos. ha esetleg arra vetemednék, hogy valakinek gyereket csináljak komolya szándékkal, akkor én biztosan jól utána járnék a csaj genetikai minőségének.
ne induljon már a gyerek olyan genetikai hátránnyal, hogy véletlenül alacsony lesz vagy csúnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!