Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális dolog, h 25 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, h 25 évesen valakinek gyereket akarok csinálni?

Figyelt kérdés
Mindegy, h ki csak jól nézzen ki. Mármint genetikailag. ne legyen csípőficamos, ne legyen túl rövid a lába, stb. stb. 25 /f vagyok amúgy.
2013. júl. 11. 11:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az normális, hogy gyereket szeretnél, apa lenni. Az nem, ahogy ehhez hozzáállsz.
2013. júl. 11. 12:37
 22/30 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek a saját gyereke a tökéletes, úgy hogy nekem tökéletes gyerekem lesz :D Ha neked van akkor az is az, de csak a te számodra. Na ezzel én is így vagyok..
2013. júl. 11. 12:39
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

TEGYÜK FEL hogy én szülnék neked. Magas vagyok, jók a génjeim, hosszúk a lábaim, szép a bőröm. TEGYÜK FEL hogy én is szép gyereket szeretnék, tökéleteset. Minden bizonnyal nem téged választanálak potenciális apajelöltnek.

A következő okok miatt:

-mint írtad Te nem nézel ki jól

-Kiírsz ide egy ilyen kérdést, nekem sántít a mentalitásod

-Nem tudhatom, hogy a családodban milyen rejtett betegségek, genetikai defektek, betegségre való hajlamok vannak

2013. júl. 11. 12:59
 24/30 A kérdező kommentje:
Mert még nem ismersz!!! A mentalitássommal semmi baj nincs. Megnézném mellesleg a te kérdéseidet :D Te is ugyanarra az oldalra jársz, mint én, úgy hogy.. A férfi meg nézzen ki jól. Nem tudom, h a nőknek mi tetszik, szóval!! Én nem látom magam szépnek, sőt a többi férfit sem látom szépnek.. Én csak a lányokban látok szépet és csúnyát is. Gondolom ezzel te is így vagy, ha csak nem vagy bisex, vagy leszbi.
2013. júl. 11. 13:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Teljesen normális hogy vágysz családra, de ha félvállról veszed a tervezést akkor a bosszúságodat tervezed meg. Kell lakás és egy biztos partner akire fel tudsz nézni és kell neked.

28F

2013. júl. 11. 14:29
 26/30 anonim ***** válasza:
Vagyis majd kb 50 éves korodban lesznek gyerekeid... Ha akkor már nem leszel impotens.
2013. júl. 11. 14:35
 27/30 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 21:34
 28/30 A kérdező kommentje:
2013. júl. 12. 08:49
 29/30 anonim válasza:
...Csinálj nyugodtan gyereket és neveld is fel ...Csak annyit mondok sok pénzre lesz szukseg... dolgozol ? És Szerintem nem nagyon számít az,hogy nézel ki a gyerek nem csak tőled függ,hogy hogy nézzen ki.Hiszen te se tudod előre :D
2013. szept. 1. 18:49
 30/30 A kérdező kommentje:
29. dolgozok igen!!
2013. nov. 25. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!