Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van akkor, ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha én nem akarok, nem fogok foggátlót szedni?

Figyelt kérdés
Nincs ugyan barátom, de felmerült bennem, hogy ha esetleg majd lesz, akkor ez mennyire lesz probléma? Lehet szakító ok, ha csak és kizárólag gumi óvszerrel vagyok hajlandó szexelni?
2013. aug. 14. 11:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
5%
Majd jól ki szakad és bekapod a legyet. :)
2013. aug. 14. 11:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerinted ezt így lehetséges előre megmondani, hogy a te jövőbeli barátod hogyan fog vélekedni erről?
2013. aug. 14. 11:35
 3/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne??? Én exemnek nem engedtem h szedje inkább gumi.
2013. aug. 14. 11:36
 4/20 A kérdező kommentje:
2.! Úgy értettem a kérdést, hogy vajon lehetséges e, van e ilyenre példa, hogy valaki ezért szakít a párjával?
2013. aug. 14. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
3%
Én nem tudnám elképzelni, hogy egy komoly kapcsolat alatt végig gumival csináljuk, eleve utálom és nagyon korlátozza is a dolgot, de sokan teszik ezt. A fog.gátló drága dolog, nem mindenki engedheti meg magának. Szerintem ha lesz barátod, tuti meg fogod gondolni magad. Senki nem olyan hülye, hogy szedhetné a tabit, de mégis gumival csinálja. (L/24)
2013. aug. 14. 11:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg jó okom van rá, hogy nem akarom szedni :)
2013. aug. 14. 11:42
 7/20 anonim ***** válasza:
17%
Én lány vagyok, de ha mondjuk a barátom azt mondaná, hogy ne szedjem, hanem használjunk gumit, szerintem szakítanék vele. Ha valaki nem szedheti valamiért vagy ilyesmi, az megint más, de aki megteheti, szerintem szedje. Gumival iszonyúan kényelmetlen, korlátozott.
2013. aug. 14. 11:44
 8/20 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem később meg fogod gondolni magad. A barátod nem hinném, hogy emiatt szakít veled...egy ideig... aztán később eléggé elképzelhető. Én nem bírnám, ha a szerelmemmel, akivel évek óta együtt vagyunk, gumival kellene csinálnunk.

L/26

2013. aug. 14. 11:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi soványka tapasztalatom alapján nem várják el a tabletta szedését , de gumival nem szeretik és a megszakításosra esküsznek meg a termékeny napok stb . Nálam ez mindíg gondot , feszültséget okozott ,hogy mindíg csak gumival akartam , de egyik sem volt egy stabil párkapcsolat szóval ,nem is tudtam úgy elengedni magam , mert ha becsúszna egy gyerek na az nem nagyon lenne jó . Pont ,mert nem olyan a kapcsolat . Aztán meg csak egy terhesség miatt együtt lenni nem igazán jó dolog .
2013. aug. 14. 11:46
 10/20 anonim ***** válasza:
Én se szedek. Az elmúlt 6 évemben mindig kapcsolatban voltam, de sose volt ebből probléma. Szóval nincs mindenki ennyire ellene...
2013. aug. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!