Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az óvszer és későn vettük észre, elmentünk esemény utáni tablettáért, be is vettem,3 nap eltelt, de még nem jött meg. Viszont ismét szeretkeztünk a barátommal és ismét kiszakadt az óvszer. Mit tegyek?
De persze ismét későn vettünk észre, pedig ellenőriztük mielőtt elment. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszerért nem mehetek el megint hiszen nem lehet ilyen sűrűn.Értelmes válaszokat szeretnék kapni, valaki segítsen.. :-(
17L
Nem vagyok civilizálatlan paraszt, de könyörgöm gondolkozz már el egy percre.
CITROMLÉ??... Próbáld ki a bőrödön.
Ki fogja marni!
Akkor szerinted a hüvelyeddel mit csinálna?
A civilizálatlan paraszt meg amúgy egy nőgyógyászati asszisztens, úgyhogy nyugodtan visszább vehetnél az arcodból, mivel még csak 17 éves vagy és a gumit sem vagytok képesek használni normálisan. Nincs 1 dolog se, ami miatt ekkora arcodnak kéne lennie!
Kedves asszisztens, felnőtt ismerősöm is ajánlottta, mert neki bevált.. Különben, ha kíváncsi vagy az ország egyik legjobb gimnáziumában ttanulok és igen, figyeltem biológia órán :-)
csupán mások véleményét szerettem volna kikérni, a olyan hülye lennék, mint gondolod kapásból kipróbáltam volna, kételkedtem az ötletben épp ezért kértem ki mások véleményét.
nincs kedvem veszekedni, amint tudod van ennél nagyobb gondom is -l
Felnőtt emberek citromlevet öntözgetnek magukba? Ne röhögtess már, ez maximum a te korosztályodban keringő butaság!
Úgy, mint a sima kimosás!
Értelmes, felnőtt emberek ilyet nem hisznek el!
És különben annyira érdekes, hogy ezen az oldalon minden buta tininek tűnő csaj igazából a legjobb gimiben tanulok, színötös, meg ez, meg az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!