Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltak! Tegnap elszakadt a gumi, és a párom belém élvezett. És pont a legrosszabbkor! Mindig hónap végén jön meg. Rigesoftot bevettem 4óra múlva. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Tudom, elolvastam a betegtájékoztatót. De én tapasztalatokra lennék kíváncsi.
És az elítélő, becsmérlő hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, mert nagyon vigyázunk mindig, csak most túl hevesek voltunk.. és ebből lehetett a baj. (Durex gumit használtunk)
Lehetséges hogy a vérzésem késni fog? Másnak is volt már ilyen?
Nagyon félek, de a nőgyógyász azt mondta nem lesz semmi baj.
De én kíváncsi vagyok mások tapasztalataira!!!!
Előzőkhöz csatlakozva.
ez egy agyon durva hormon bomba így elég valószínűtlen, hogy teherbe ess. amúgy sincs rá nagy esély,de így szinte semmi se....
Valami ízesített volt. A felső része szakadt el egy kicsit..
23 éves vagyok, nem jönne jól most egy baba..
Hasonlóan jártam egyszer én is. A ciklus 14. napján kiszakadt a gumi. Másnap bevettem az Escapellét.
Ügyeletes dokit kérdeztem, hogy ilyenkor mik a kilátások. Vonogatta a vállát, és annyit mondott, hogy jó, hogy nem vártam a sürgősségi fogamzásgátlóval tovább, de mivel pont peteéréskor történt a baleset, vagy fog hatni, vagy nem. :/
Kb. 10 nappal a gyógyszer bevétele után jelentkezett vérzés. Azért a biztonság kedvéért teszteltem egyet, ami negatív lett. Viszont a ciklusomat alaposan felborította, kellett vagy 3 hónap, mire rendeződött :(
Nálam mellékhatásként iszonyatos fejfájás jelentkezett a gyógyszer bevételétől az első vérzésig. A vérzés pedig a szokásosnál jóval erősebb görcsökkel járt, és mennyiségében is bővebb volt.
En egyszer,nagyon regen vettem be esemenyutanit.Arra emlekszem,hogy 4 nap mulva megjött de nem emlekszem,hogy egyebkent is meg kellet volna-e jönnie.Aztan kb ev mulva megint bevettem egyet,szinte azonnal(elszakadt a gumi),nem akarlak megijeszteni de nekem akkor mar meg sem jött,terhes lettem. Termeszetesen azutan elkezdtem gyogyszert szedni.
Hatha szerencsed van es tulvagy mar a peteeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!