Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szükség lenne eseményutánira?
Melyik a teteje? Tehát a farkad tövéhez közelebb volt lyukas?
Ha igen, és még ki is vetted és rendszeres a menstruációja, én nem vennék be. 25N
Ha úgy látod, hogy elég messze volt hozzá és közben húztad ki, szerintem nagyon nagyon pici az esélye. Persze 100%ra sosem lehet mondani (még tabletta mellett sem), de szerintem nem kell aggódnotok. Én személy szerint nem vennék eseményutánit. (azt Te tudod megítélni, hogy fizikailag mennyi az esélye, hogy jutott be is sperma)
Barátnőd nem érzi még a tüneteket, hogy meg fog jönni?
(Amúgy nekünk is voltak már ilyen, sőt nagyobb balesetek. Volt amikor bennem is maradt a gumi, vagy teljesen szétszakadt, de szerencsére nem ovuláció közelében, nem lett belőle semmi baj. Persze van aki fogamzásgátló mellett is teherbe esik, szóval biztosat tényleg nem lehet mondani) 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!