Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek szükség lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szükség lenne eseményutánira?

Figyelt kérdés
Az óvszer tetején volt egy pici lyuk (Nem a "spermazsákban". De kivettem miközben elmentem. És csak a spermazsákban volt sperma ahogy kell! Szükséges-e az esemény utáni tabletta? Úgy, hogy 2nap múlva kell megjönni a menstruációjának!

2013. máj. 11. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
miért nem próbáltad ki hogy folyik -e belőle, kicsit nyomtad volna meg a gumit, és ha pici jön is ki belőle, akkor tuti lyukas... egyébként nem olyan egyszerű ez az esemény utáni dolog... legalábbis nekem volt egyszer egy hasonló "balesetem" mint nektek. másnap gondoltam ilyet gyógyszertárba lehet kapni.erre nem.... el kellett menni vasárnap nőgyógyászati sürgősségire és feliratni. úgy néztek rám, mint a véres rongyra, és egy kis kapszula 8 ezer ft volt... persze muszály volt, csak azért ezzel is számolni kell, hogy nem megy az olyan simán, hogy meg veszed, és kész
2013. máj. 11. 08:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnyomtam és ez biztos, hogy lyukas volt csak a lyuk környékén nem lehetett sperma mivel kivettem és a spermazsákban volt a sperma a lyuk meg szinte teljesen a tetején!(Távol tőle). Csak nem tudom, hogy így lehet baj vagy kell a tabletta?!
2013. máj. 11. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres a menzesze, nem szokott neki késni, akkor jó eséllyel nem lesz terhes.
2013. máj. 11. 08:41
 4/7 A kérdező kommentje:
De elvileg nem ment be sperma hiszen a lyuknál az óvszeren nem volt olyan!
2013. máj. 11. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Melyik a teteje? Tehát a farkad tövéhez közelebb volt lyukas?

Ha igen, és még ki is vetted és rendszeres a menstruációja, én nem vennék be. 25N

2013. máj. 11. 08:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen a tövénél. Rendszeres max 2-3nap késés. Mikor kivettem már volt a spermazsákban... szóval kb. miközben jött akkor vettem ki de én úgy láttam, hogy csak a spermazsákban volt!
2013. máj. 11. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod, hogy elég messze volt hozzá és közben húztad ki, szerintem nagyon nagyon pici az esélye. Persze 100%ra sosem lehet mondani (még tabletta mellett sem), de szerintem nem kell aggódnotok. Én személy szerint nem vennék eseményutánit. (azt Te tudod megítélni, hogy fizikailag mennyi az esélye, hogy jutott be is sperma)

Barátnőd nem érzi még a tüneteket, hogy meg fog jönni?

(Amúgy nekünk is voltak már ilyen, sőt nagyobb balesetek. Volt amikor bennem is maradt a gumi, vagy teljesen szétszakadt, de szerencsére nem ovuláció közelében, nem lett belőle semmi baj. Persze van aki fogamzásgátló mellett is teherbe esik, szóval biztosat tényleg nem lehet mondani) 25N

2013. máj. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!