Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetséges h ha a baratommal már másfél éve élünk nemi életet, és h ha megszakitásos közösülést alkalmaznánk, beválna?
Ez csak akkor működik, ha valamelyikőtök terméketlen.
De akkor védekezni sem kell.
szerintem inkább költs óvszerre mint abortuszra.nézd: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
a tabi pedig az utolsó bevett szem napjáig véd.
Ha mindketten termékenyek vagytok, bizony nem kicsi az esély. 100 nőből 35 esik így teherbe 1 év alatt. De azt nem tudhatod előre, hogy te beleesel-e a 35-be, vagy megúszod. Ha nem gond egy abortusz vagy gyereknevelés, akkor nyugodtan "védekezz" így. Ha semmiképp nem akarsz gyereket, akkor a gumit kéne használni vagy a gyogyit tovább szedni.
A ciklus kb. 3 hónap alatt helyreáll, de szervezetfüggő.
Én azt olvastam, hogy 40%-nyi ilyen esetben a teherbeesés esélye a ciklus első felében/közepén. Utána kevesebb. Ez nem kevés, de az is szempont lehet, hogy mennyi előváladéka, (ill. milyen sűrű az), van a párodnak úgy általában. Vannak férfiak, akiknek több, vannak akiknek kevesebb. Nyilván a kevesebb esetén kisebb az esély.
1 szó, mint 100. Tényleg nagyon rizikós, ha nem akarsz még gyereket. Igaz, mi is így védekezünk jelenleg ideiglenesen, de nálunk nem akkora nagy katasztrófa még egy lurkó. :-)
De igazuk van a többieknek: drágább egy abortusz vagy egy szülés, mint a tabletta vagy óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!