Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? Kérlek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsokat!

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,ő 18 és én 17 éves vagyok. Mostmár nagyon szeretné,ha lefeküdnék vele.Ezzel semmi probléma nincs,én is szeretném,de ezután jön a gond.Beszélgettünk a dologról és ő bejelentette,hogy sosem használ óvszert,mert az idegesítő stb. Ekkor én azt sem tudtam mit mondjak,de aztán összeszedtem magam,és mondtam,hogy vagy óvszer,vagy elfelejthet engem,mert én nem szeretnék kockáztatni egyáltalán. Ő erre annyit mondott,hogy eddig sem történt semmi,meg amúgyis drága. Nem tudom ezek után mit csináljak.Végül arra a megállapodásra jutottunk,hogy első alkalommal mindenképp lesz óvszer,de hogyan tovább? Én azután sem szeretném egyáltalán hagyni nélküle,de őt nem lehet meggyőzni.

Nektek mi a véleményetek erről?:(

17/L

2013. júl. 29. 12:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szerintem az a férfi nem sokra becsül téged, aki nem hajlandó arra sem, hogy óvszert húzzon legalább egy ideig. Az a helyzet, hogy magagasról szarik a dologra, mert nem az ő gonjda. Ha teherbe ejt, akkor te szívsz. Ő majd szépen lelép és ennyi. Te meg választhatsz, hogy szórakozol a gyerekkel egyedül, vagy elmész abortuszra.

Én biztosan nem engedném óvszer nélkül. Aki ezt nem érti meg, az mehet a francba.

Később persze lehetne váltani más módszerre (tabletta, pesszárium), de ahhoz kell szerintem egy kis idő. Én nem kockáztatnék azonnal.

2013. júl. 29. 14:44
 32/37 anonim ***** válasza:

Egyébként meg kérdezd meg tőle, hogy mégis mit csinálna, ha mégis terhes lennél.

Gondolom az első válasza az lenne, hogy "biztos nem leszel", a második meg az, hogy "akkor elveteted."

Egyébként meg a saját véleményem az, hogy a megszakítás legalább annyira szar a nőnek, mint a gumi a pasinak.

Nem is értem, hogy nekik mivel jobb a csúcson kivenni, mint felhúzni a gumit..

S

2013. júl. 29. 14:46
 33/37 A kérdező kommentje:
Ha ismét szóbakerül,akkor megpróbálom meggyőzni,de ha nem sikerül,akkor megmondom,hogy sajnálom,de ez így nem fog menni.
2013. júl. 29. 15:09
 34/37 anonim válasza:

Én megértem, ha valaki nem szereti gumival, én sem szeretem. Bár ez nálam azóta alakult ki, mióta orvosira járok és napi több órát nyúlkálok hullákba gumikesztyűvel, komolyan mondom, most már azzal bármit megfognék. Ezért is olyan nekem a gumi, mintha nem is érintkeznénk. Nálam ez nem okoz problémát, mert mióta így érzem, csak egy barátom volt (van), és az elejétől tablettát szedek. Mikor felírták, nyilván elküldtem őt vizsgálatokra, de minden oké volt. Amúgy ha azt mondanám, hogy gumival szeretném, megértené.

De szerintem a kérdező barátjának nincs hasonló "fóbiája", csak simán nem érdekli annyira az egész. Ha ennyit nem tud megtenni érted, szerintem ne menj bele, mert ebből a helyzetből csak te tudsz rosszul kijönni szerintem, még akkor is, ha nem esel teherbe, "csak" elhagy az első alkalom után. Egyébként jobb, ha tudjátok hogy egy év alatt 100 megszakítással védekező nőből 35 teherbe esik, szerintem ez nem kevés.

2013. júl. 29. 15:43
 35/37 anonim ***** válasza:

Nekem abszolúte jó a megszakitás, meg a pasimnak is. Izgatja h a cicimre, hasamra, számba élvezhet. :)

Beszélgess vele erről.. mármint h neked jobb lenne gumival, aztán idővel majd áttértek vmi más megoldásra. Sztem ez egy jó kompromisszum.

Amúgy meg, nem kellene ennyire általánositani a férfiakat. Mert nem biztos h vki tuti lelép, ha megtudja, h a nője terhes. Házasságban is megtörténhet, h megundorodik tőle.. pedig az már vmivel többnek számit, mint egy szimpla járás.

2013. júl. 29. 15:45
 36/37 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ha ismét szóbakerül,akkor megpróbálom meggyőzni,de ha nem sikerül,akkor megmondom,hogy sajnálom,de ez így nem fog menni."

helyes

ha hagyod magad akkor hamar a szék mellet találod magad

ilyen pasi is csak addig fűz téged amíg meg nem leszel neki és majd dobni fog

tudod nagyon naiv vagy

a pasik igenis nagyon sok mindenre képesek csak h szerezzenek maguknak egy kis szexet ......

2013. júl. 30. 08:08
 37/37 gungasam válasza:
Az ilyen "igényes" pasik a nők nyomora...AIDS-et,hepatitist,gombás fertőzést, és még a jó ég tudja mi mindent ajándékozhat óvszer nélkül még ha fel se csinál.Azután csak széttárja a karjait, ez van , mit tehetünk? Csak a vak bizalom még nem mentett meg senkit, annál többet az óvatos megfontoltság. Inkább maradnék aggszűz mint elkapjak egy hepatitist.
2013. aug. 14. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!