Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsokat!
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,ő 18 és én 17 éves vagyok. Mostmár nagyon szeretné,ha lefeküdnék vele.Ezzel semmi probléma nincs,én is szeretném,de ezután jön a gond.Beszélgettünk a dologról és ő bejelentette,hogy sosem használ óvszert,mert az idegesítő stb. Ekkor én azt sem tudtam mit mondjak,de aztán összeszedtem magam,és mondtam,hogy vagy óvszer,vagy elfelejthet engem,mert én nem szeretnék kockáztatni egyáltalán. Ő erre annyit mondott,hogy eddig sem történt semmi,meg amúgyis drága. Nem tudom ezek után mit csináljak.Végül arra a megállapodásra jutottunk,hogy első alkalommal mindenképp lesz óvszer,de hogyan tovább? Én azután sem szeretném egyáltalán hagyni nélküle,de őt nem lehet meggyőzni.
Nektek mi a véleményetek erről?:(
17/L
Három hónap még egyáltalán nem sok ahhoz, hogy ne tudj döntést hozni szerintem.
Inkább tedd meg Te az első lépést, minthogy hagyd, hogy ő vegye át az uralmat az érzéseid felett. Srácként mondom ezt.
19/F voltam.
Ha ennyire önző nem szereti.
30+/F
Szerintem te az én exemmel jársz:)) Amúgy eszedbe ne jusson belemenni...ha ennyire sem vagy fontos neki, akkor nem érdemel meg téged és nem is szeret...Egy év után válthattok bogyóra ha te úgy gondolod(mert tényleg jobb gumi nélkül a szex), de így elsőre nehogy már ő irányítson...
Az én exem is ilyen volt, és kiderült a végén, hogy még meg is csalt, szóval nem bánom, hogy nem mondtam le az óvszerről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!