Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsokat!
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,ő 18 és én 17 éves vagyok. Mostmár nagyon szeretné,ha lefeküdnék vele.Ezzel semmi probléma nincs,én is szeretném,de ezután jön a gond.Beszélgettünk a dologról és ő bejelentette,hogy sosem használ óvszert,mert az idegesítő stb. Ekkor én azt sem tudtam mit mondjak,de aztán összeszedtem magam,és mondtam,hogy vagy óvszer,vagy elfelejthet engem,mert én nem szeretnék kockáztatni egyáltalán. Ő erre annyit mondott,hogy eddig sem történt semmi,meg amúgyis drága. Nem tudom ezek után mit csináljak.Végül arra a megállapodásra jutottunk,hogy első alkalommal mindenképp lesz óvszer,de hogyan tovább? Én azután sem szeretném egyáltalán hagyni nélküle,de őt nem lehet meggyőzni.
Nektek mi a véleményetek erről?:(
17/L
vagy gumit húz vagy megjegyzem neki h ha terhes leszek megtartom :-)
basszus milyenek ezek a pasik ....
ha nem húz gumit akkor kidobnám jó messzire a paskot
ha nem lehet meggyözni akkor nem ér a kapcoslat semmit.
drága? a fogamzásgátló drágább, és nem véd a betegségektöl.
ha ennyire smicig a drága,akkor maradjon marcsánál...
Mit akarsz egy ilyen szemétládától?
30+/f
Ha óvszert használtok az sem 100%-os....
És nem csak az óvszer van a védekezésre
Két lehetőség van:
Vagy beújítotok fogamzásgátlóra(már vannak olyanok, amik nem hormonrombolók), vagy pedig p*csánrúgod és kihajítod az ablakon annak ellenére, hogy ezen kívül semmi baj nincs a kapcsolatotokban.
Semelyik srác sem szereti az óvszert, márcsak azért sem, mert tényleg kényelmetlen és teljesen elveszi azt az élményt mindkettőtöktől, hogy teljes mértékben egymáséi vagytok(meg maga az érzet is más), ettől függetlenül ha ő nem tudja megérteni, hogy TE elvárod azt, hogy óvszert használjon, akkor annyit sem ér a gyerek, hogy leköpd, mert akkor nem szeret, nem törődik azzal, amit Te szeretnél, már pedig ha igazán szeretne, akkor figyelembe venné ezt is, SŐT: elsődleges szempont lenne az, hogy Neked mi a jó.
Ja és igen: ő neki mindenképpen nyert ügye van, mert ugyebár az első alkalom az gumival lenne, de akkor is: ő már elvette a szüzességed, egyszer megvoltál neki, szóval megtud zsarolni érzelmileg azzal, hogy MÁRPEDIG ha gumit használtok, akkor ő szakítani fog veled és TE jössz ki belőle rosszul.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!