Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kihasználni a tini lányokat, akik olyan sokszor bántottak, átvertek, hazudtak már nekem? Adjatok tanácsokat!
"Hogyan tudnám kihasználni a tini lányokat"
Istenem hogy te milyen undorító vagy...
ajaj meglehet hogy most jól lepontoznak.DE! én az igazságot mondtam
"A lányok a rosszak, nem én!!"
Mit nevezel rossznak, hogy nem tetszettél nekik?
"Mindig jó voltam hozzájuk és így hálálták meg"
A szeretet olyan, hogy adsz és nem kérsz cserébe semmit se.
"most már ideje bunkózni velük, úgyis arra gerjedenk a kis álszent angyalkák."
Te erre képtelen vagy, és ezt te is tudod. Nincs értelme ezen gondolkoznod.
Nem minden lány ilyen! Én is ismerek egy csomó mocskos k*rvát de nem minden lány álszent ribanc! Talán sokan megbántottak és ők talán tényleg kis dögök voltak de ez még nem ok arra, hogy olyan legyél mint ők! Legyél te a jobb!
Ne süllyedj le a kis "álszent" r*bik szintjére! Legyél te a határozott és erős férfi akit majd nem mernek megcsalni a kis p*icsák, de ne a bunkó aki kihasználja őket!
Talán most lepontoztok de úgy érzem el kellett mondanom a véleményemet. Remélem végül a számodra legmegfelelőbb döntést fogod hozni és semmit sem bánsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!