Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek "rocksztár" vagy híres pasijuk van, ti hogy vagytok vele?
2hónapja vagyunk együtt,a magyar zenei szférában fontos helyet foglal el a zenekara,bár ő már kivált egy ideje,de attól a rajongás iránta ugyanúgy megmaradt.
csajok,ti hogy viselitek,ha bárhová mentek,tini csajok rohanják le a pasitokat és ugrálnak a nyakába?
még egy ismert emberrel sem jártam...hát nem rajonganék
de itt biztos tömegével vannak az ilyen exek :)
Én megbízom a barátomban csak a lányokban nem XD
Amúgy engem zavarna ha más lányok is ugrálnának rajta főleg hogy csak a magaménak akarom tudni. Jó persze nem zavar ha bulizik meg lányokkal barátkozik, de ha egy lány ölelgetné/ugrálna rajta az nagyon is zavarna. (kivéve ha az a húga)
ja,persze,bizalom az van,csak annyira irritáló látni,hogy csöpögnek a kis rivik,meg a fülébe súgdosság,hogy menjenek a backstage-ba.teszem hozzá,15-6 éves csitrik,semmi tartás nincs bennük
persze a barátom abszolút hárít minden ilyen helyzetet,engem csak ezek az idegesítő libák zavarnak :D
*ribik
*súgdossák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!