Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett, teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy teherbe estem. De nem értem, hogyan történhetett? Óvszert használunk, nem csúszott le neki, stb, leis ellenőriztük, lyukas sem volt. Így esélyét sem látom rá.
Viszont nem hagyhatom figyelmen kivűl, hogy a menzeszem 4 napja késik (általában max kettőt szokott) és a melleim is feszülnek, mintha kicsit teltebbek lennének. (Bár olvastam, hogy ez lehet a menzesz előtti/alatti állapotban, de eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam)
L/18
2009. okt. 23. 16:51
11/11 anonim válasza:
ha ennyire parazol, akkor szedjel tablettat, vagy ha nem akarsz, akkor vegyetek a gumi mellé kupot. sztem ugy mar biztonsagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!