Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi történhetett, teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett, teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy teherbe estem. De nem értem, hogyan történhetett? Óvszert használunk, nem csúszott le neki, stb, leis ellenőriztük, lyukas sem volt. Így esélyét sem látom rá.

Viszont nem hagyhatom figyelmen kivűl, hogy a menzeszem 4 napja késik (általában max kettőt szokott) és a melleim is feszülnek, mintha kicsit teltebbek lennének. (Bár olvastam, hogy ez lehet a menzesz előtti/alatti állapotban, de eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam)

L/18

2009. okt. 23. 16:51
1 2
 1/11 nicol90 ***** válasza:
miért nem tesztelsz?
2009. okt. 23. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
ha minden úgy történt, ahogy mondtad, akkor meg fog jönni. teszt?
2009. okt. 23. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
semmi sem lehetetlen, megtörténhet hogy teherbe estél. csinálj tesztet.
2009. okt. 23. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:

De komolyan, szerintetek lehetséges? Ha hétfőig nem jön meg, első dolgom lesz tesztet venni.

Vannak még a nagyon korai terhességnek más jelei is?

2009. okt. 23. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, pl. ostoba kérdések feltevése 18 éves fejjel a neten.
2009. okt. 23. 18:12
 6/11 A kérdező kommentje:
És ez számodra miért ostoba? Én magamra nézve elég fontosnak érzem.
2009. okt. 23. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha hétfőig nem jön meg tesztelj, aztán irány a doki, mert ha nem is vagy terhes, akkor is valami oka van, hogy késik. Járj utána és ne idegesítsd magad, minden rendben lesz.
2009. okt. 23. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:

azért, mert 5 napot késik, nem kell még egyből orvoshoz rohannia, ez teljesen normális. nem mindenkinek percre pontos a ciklusa. az enyém pl. egy héttel előbb és egy héttel később is jöhet. semmi bajom nincs.

20L

2009. okt. 23. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
megtörténhet h teherbeestél, de nem nagy a valószinűsége, ha tenyleg nem szakadt el, csuszott le. ha viszont ovszer nélkül kezdtétek el, mar hallottam ilyenrol is, csak akkor meg azt nem vagom h mi a sz.rnak az ovszer, vagy egesz idő alatt rajtad volt? sztem tesztelj. de amugy késhet mastol is.
2009. okt. 23. 21:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Egész végig rajta volt. Valahol tudom, hogy így teljesen "logikátlan" hogy teherbe essek... de nem rég óta élünk szexuális életet, és ilyenektől eléggé félek.
2009. okt. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!