Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem-e, ha a 7. nap helyett már 5. napon lefeküdtem a barátommal? Sokat számít ez a két nap?
Kis buta liba vagy a barátod meg egy ostoba tulok. :) 2 nap Istenem, 2 nap! Addig simán mehetett volna orál vagy nem is kellett volna semmi, 2 napot bárki kibír....
Nincs rá olyan túl nagy esély, hogy terhes vagy, de azért ez a kis esély is több, mint ami oké volna.
Erre csak azt tudom írni, hogy a Titanic is 4 elárasztott kamrával még fent maradt volna a víz felszínén, de sajnos 5 kamrát sértett fel a jéghegy. Ha az öt csak eggyel több a négynél, akkor a fene vigye el, hogy elsüllyed! Ugyanez van itt is. Ha valamire az van írva, hogy 7 (HÉÉT), akkor az nem azt jelenti, hogy az 5 az már MAJDNEM jó, mert tökre közel van a héthez. Ezeket a számokat nem Andersen találta ki, és a csomagolódoboz tetején meséli őket, hanem gyógyszerészek.
Egy szóval, lóf*szt sem ért a tabletta az ominózus alkalommal, úgyhogy lehet drukkolni, hogy az előváladékból ne kerüljön ki egy madmax survivor.
Én is yasminelle-t szedek. A tájékoztatóban igazából az van, hogy ha a menstruáció első napján kezded, akkor már az első naptól védve vagy, ha a menstruáció egyéb napján, akkor egy hét után. Én első nap kezdtem szedni, mégis vártunk 2 hetet, akkor is csak megszakítással és a következő levéltől már anélkül. Igazából nem hiszem, hogy terhes lettél, de szerintem mikor meg kell majd jönnie, csinálj egy tesztet akkor is, ha megjön, hátha csak a tabi miatt jön meg.
Amúgy meg 5 nap alatt nem jön ki semmi mellékhatás.
19/N
Köszönöm szépen!
Hát remélem nem lesz semmi, annyira sokan úgy csinálják megszakítással, és nem félnek..:/
Lenne még egy kérdésem. mióta szeded ezt a gyógyszert? és nem volt még Neked rossz mellékhatás??? ja meg hogy megjöhet úgyis a menzeszem, hogy terhes vagyok:O .. ilyet még nem hallottam..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!