Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem-e, ha a 7. nap helyett már 5. napon lefeküdtem a barátommal? Sokat számít ez a két nap?
Hihetetlen, hogy vmi feketén fehéren le van írva, de szarnak rá az emberek. Ezért van az, hogy a tabletták hatásfoka a tinik körében sokkal de sokkal alacsonyabb, mint idősebbeknél. Mert ahhoz is hülyék, hogy normálisan használják.
Amúgy nem túl nagy az esély a terhességre, de benne van a pakliban. Imádkozzál, ugyanis fogamzásgátló mellett 72 órást sem vehetsz be.
Figyeljetek, komolyan:D
Nem ítélkezést kértem, azt nyugodtan lehagyhatjátok ok? Köszönöm annak az egyetlenegy embernek, aki nélkülözte. az előítélet, meg a bíráskodás az megy.... de az őszinte, értelmes válasz nem. Megkértem szépen ott látod fent a levélben, hogy komoly választ szeretnék, ítélkezéshez meg senkinek semmi köze! Azt hiszem emberek vagyunk és követünk el hibákat. Még mindig több eszem volt, mint aki csak úgy megszakítással csinálja. Én sem akarok senkit sem megbántani, de ha már ez az előítélet megy. Elvileg lehet bevenni amúgy:) csak fel kell hagyni egy ideig a fogamzásgátlóval, uh az okoskodjon, aki szed fogamzásgátlót, vagy orvos, vagy volt már ilyen helyzetben. És kíméljenek a nőutáló barmok:D kössz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!