Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így is teherbe eshettem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is teherbe eshettem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap este lefeküdtem a barátommal, és mikor legelőször berakta, óvszer nélkül volt, de aztán hamar kapcsoltunk, és húztunk óvszert. Ma kellene megjöjjön a menstruációm. Eddig semmi jele, hogy megjött volna. Lehetek terhes? Vagy csak késik?
2011. aug. 3. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz.
2011. aug. 3. 12:04
 2/10 anonim válasza:
Késhet is. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy terhes vagy, de nem kizárható! Menj el orvoshoz és ő megmondja a 100%-os választ. :)
2011. aug. 3. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
terhes lettél
2011. aug. 3. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ne ijedj meg rögtön! Ha az megnyugtat, irass fel 72 órás tablettát. Amúgy valóban lehetsz terhes...
2011. aug. 3. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Dehogy kell 72 órás meg hasonlók....

Nézz utálna a naptármódszernek és nyugodj meg.....(persze csak akkor ha pontos szokott lenni)

Legközelebb pedig ésszel csináljátok....

2011. aug. 3. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes. Menzesz ALATT is lehetsz, csak kisebb az esély, mint hónap közepén. Előváladáktól is lehetsz terhes.

Ha szerencséd van, megúszod. 72 órásat nem fognak felírni, mert csak indokolt esetben adnak ennyi hormont, ha meg úgyis meg kéne jönni, akkor nagyobb az esély rá, hogy nem vagy terhes.

2011. aug. 3. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ajj, miért írkáltok hülyeséget? Persze hogy adnak 72 órásat, meg sem kell indokolnod, csak megemlíted, hogy "baleset történt", ennyi, senki nem fogja firtatni, hogy pontosan mi volt! Ugyanis inkább egy nagy dózis hormon, mint egy abortusz!
2011. aug. 3. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye, bár nem nulla.
2011. aug. 3. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye. Pláne ha az óvszer spermicides azaz még biztonságosabb volt. Az esemény utáni 6 napig hatásos. Ha csak alig dugta be valószínűleg arra sincs szükséged. A tablettát felírják, mert a doki is csak 7-10 napos terhességet tudja diagnosztizálni pontosan.
2011. aug. 3. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyian felteszik nap mint nap az ehhez hasonló kérdéseket,olvass ott utána...de tömören:szexeltél,lehetsz terhes,ennyi.Minden ember más,neked kell ismerni magad,a ciklusodat stb...attól,hogy kicsi az esélye ilyenkor,még nem lehetetlen.Amúgy erre megint csak azt tudom írni,mint minden ilyen kérdésre.Minek szexelsz,ha még ilyen alapvető dolgokra sem tudod a választ?És miért nem védekezel már az elejétől?Ha meg jobb gumi nélkül és ezért hagyod,hogy betegye,akkor meg a saját felelősséged és minek parázol?Te akartad úgy,nem erőszakolt meg senki...vállald a következményeket.Ja,hogy attól félsz,hogy lett is?Vessetek magatokra...
2011. aug. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!