Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy nő nem veszi észre hogy terhes, és hirtelen csak megszül?
Figyelt kérdés
Esett már így teherbe valaki? Egy csaj a szülőszoba előtt szembesült vele, hogy szülni fog.(Ez duma szerintem, nem hiszem el,hogy nem tudta.) De rajta kívül még, 2 másik hasonló "nem tudtam, hogy terhes vagyok" esetről tudok még!2009. okt. 22. 20:21
11/15 anonim válasza:
én is hallottam már ilyenről és nekem is furcsa. de úgy látszik mégis van ilyen.
12/15 anonim válasza:
persze...nem tűnik fel egy nőnek hogy 9hónapig nem jön meg a menstruációja...FAKE:D
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy feltűnik, de nem biztos, hogy a menzesz elmaradása miatt...a sógornőm végig vérezgetett majdnem, úgy pont, mintha menstruálna...
14/15 anonim válasza:
persze, lehet terhesség alatt menstruálni, de ne mondja már senki, hogy szerencsétlen baba nem is mozgott. Azt ugyanis éreznie kellett volna...
15/15 anonim válasza:
egyik ismim 3hónapos terhesen szembesült,hogy jön a baba,mert megjött mindig a mensije,és csak az tünt fel hogy növekszik a pocija:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!