Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik az, hogy egy nő nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy egy nő nem veszi észre hogy terhes, és hirtelen csak megszül?

Figyelt kérdés
Esett már így teherbe valaki? Egy csaj a szülőszoba előtt szembesült vele, hogy szülni fog.(Ez duma szerintem, nem hiszem el,hogy nem tudta.) De rajta kívül még, 2 másik hasonló "nem tudtam, hogy terhes vagyok" esetről tudok még!
2009. okt. 22. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyet, hogy eleve telt testalkató nő nem vette észre, roma volt. persze a származása nem számít, csak úgy mondom.
2009. okt. 22. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Tuti kamu a 3 terhesség, mert a gyerek mozogni kezd egy idő után, vagy nem? Ezt csak észre kellett volna vennie az anyának. Te mit gondolsz erről? Alapvető dolgokat nem vett volna észre? /nagy has, rugdalózás, menzesz elmaradása, stb.../
2009. okt. 22. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne vegye észre a terhességet. Még az első 4 hónapban talán nem annyira észrevehető, de amikor a baba mozogni kezd vagy később,a mikor nagyobb és érezni lehet, hogy hol van a keze és a lába, akkor nem hiszem, hogy valaki ezt összetévesztené pl. a bélmozgással.
2009. okt. 22. 20:35
 4/15 A kérdező kommentje:
én nem tudom mért nem vette észre, nem is értem nagyon a dolgot én sem. Sztem hazugság, de nem kövérről beszélünk, hanem kis 55kg-ról.Senki nem vette észre, hogy babát vár...
 5/15 anonim ***** válasza:
Amerikában volt egy sorozat ezekről a nőkről a tv-ben. Az egyikben láttam, hogy volt egy nagyon vékony nő, rendszeresen sportolt és semmi pocakja nem volt. Elment az orvosohoz, mert nagyon görcsölt. De nem találtak semmit. Megvizsgálta a nőgyógyász is és kiderült, hogy terhes. Akkor elkezdtek ott örömködni, hogy jaj, de jó. Erre a doki közölte, hogy bocs, de ezek már a szülési fájdalmak és pár órán belül meg is szült. A baba normál méretű volt és egészséges. Az anya meg 9 hónapon keresztül nem vett észre semmit. Láttam a filmet, láttam az anyát, akin nem látszott semmi, láttam a gyereket is, láttam a szülést is és mégsem hiszem el.
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon durva!Bár én sem hiszem el!!
2009. okt. 22. 20:38
 7/15 A kérdező kommentje:
A család is megdöbbent mikor behívták őket a kórházba, mert azt hitték baleset történt a lánnyal, de aztán hipp-hopp kiderült, hogy a gólya ugrott csak be!
2009. okt. 22. 20:39
 8/15 A kérdező kommentje:
a munkahelyen is néztek a kollegák nagyot hétfő reggel, mikor kiderült hogy terhes volt és már meg is szült.
2009. okt. 22. 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:
ez az utolsó nagyon durva, h vékony volt végig meg minden.. amúgy énis hallottam már ilyet egy tinilány esetében. alapból húsosabb alkat volt, hajlamos volt kilók felszedésére. együtt volt ugye egy fiúval, azt nem tudom, h rendesen védekeztek-e. de a lány nem figyelte sosem a ciklusát meg semmi, és egyszerűen nem is gondolt arra, h terhes lehet, mert bebeszélte magának, h nemaz. mindenre bebeszélte, h nem az, mert ő bizony nem lehet várandós. aztán egyszer vagy a fürdőben vagy a wc-ben szült meg, erre már nem emléxem.
2009. okt. 22. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen akinek nem tünik fel.Pedig a tünetek elég nyilvánvalóak.Hányinger,szédülés,menzesz nincs(max az első hónapban előfordulhat)5.hónaptól mozog,forgolódik,rugdosódik.De mégis van olyan akinek nem tűnik fel.Hihetetlen de mégis van ilyen.
2009. okt. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!