Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.
Esemény utáni tablettával minimális az esély.
Az a baj ezzel, hogy majd jövő hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
Szűz vagyok még,ez volt az első alkalom:)
De a fiú,nem tudja,hogy elment-e..Nagyon félek,még így is hogy bevettem a gyógyszert,és a szűzességem elvesztését se mostanra tervezem,ezek után.
Most vettem be elsőnek,mert kétségbe estem.
De többet nem fog előfordulni,azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;)
Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!