Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj, vagy már védett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj, vagy már védett a gyógyszer? Mennyi esély van terhességre?

Figyelt kérdés

4 napja szedek fogamzásgátlót, amiről a doki azt mondta, hogy 10 napot kell várni, de a betegtájékoztatóra 1 nap van írva. (stodett) Ma együtt voltam a párommal, de még gumival, csakhogy a végén, miután elment bennem, akkor vettük észre, hogy elszakadt a gumi. Tehát semmit sem védett. Ha már 4 napja szedem, akkor mennyi esély van a bajra?

Eléggé megijedtem amikor észrevettük a szakadást. Most pedig félek egy kicsit, mert a doki 10 napot javasolt...

köszi előre is a válaszokat.

2012. júl. 4. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy itt mennyi szakadt gumiról olvasok. Párat ellőtem életem során, és gyepáltam is ami belefért, de egyszer nem szakadt el gumi
2012. júl. 4. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Nálam sem szakadt még eddig soha. Fogalmam sincs, hogy hogy sikerült most, de teljesen elszakadt.

Mellesleg nem a kérdésemre válaszoltál:)

2012. júl. 4. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell félned. Ha a betegtájékoztató első napot ír, akkor az úgy van. Nem hasraütésből írták rá. Feltéve hogy a havid első napján kezdted szedni.
2012. júl. 4. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, a legelső napon kezdtem el, vasárnap. :)
2012. júl. 4. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vettél volna be gyógyszert akkor se biztos, hogy teherbe estél volna, így meg biztos, hogy nem
2012. júl. 4. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az incidens utáni 14.napon vizeletsugaras tesztből kiderül...Az esély bármi lehet...Hiába vannak statisztikák,nem lehet megmondani.
2012. júl. 4. 22:55
 7/7 Lea82 válasza:
Mivel van dokid, miért nem mész el hozzá? Az a legtutibb a bizonytalanságra.
2012. júl. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!