Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom már hogyan védekezzünk a barátommal?!
Szinte mindig megszakítással szexelünk, tavaly szedtem fogamzásgátlót, aztán kiderült hogy epilepsziás vagyok, és a gyógyszert amit szedtem nem hatott volna az epszis gyógyszer mellett. ezért inkább abba hagytam a szedését.
de mostanában egyre többet izgulunk hogy 'mivan ha..' sosem megy el bennem, de mégis félünk.
a gumit utáljuk, én pedig nem szeretnék megint hetekig utazgatni a dokihoz a fog.tabi miatt. plusz nagyon erős kéne aminek vannak mellékhatásai.
a Pharmatex-ről olvasgatok mostanában de nemtudom hogy használjuk-e , tudom hogy nincs 100%-os védelem , de nincs ennél valami erősebb ? vagy mit tegyek ??
köszi előre is !!
18 /L
A megszakítás nem védekezés, ez igen veszélyes játék.
Hüvelygyűrű? Vagy az ugyanúgy nem hat a gyógyszered miatt?
Egyébként mi a franc lenne, ha esetleg a nőgyógyászod kérdeznéd meg róla, aki talán ért is hozzá, nem pár névtelen dilettánst...
"a Pharmatex-ről olvasgatok mostanában de nemtudom hogy használjuk-e , tudom hogy nincs 100%-os védelem , de nincs ennél valami erősebb ? "
A Pharmatex még mindig megbízhatóbb, mint a megszakítás, pedig a Pharmatex sem ér vmi sokat.
Legalább használhatnátok együtt a kettőt (Pharmatex és megszakíátás), de látom, ahhoz már minimum 80-as IQ kellene.
Amúgy meg el lehetne önteni, hogy melyik a rosszabb:
Egy nem kívánt terhesség és egy abortusz, vagy az, hogy fél fokkal rosszabb a szex gumiban?
Szerintem egyértelmű.
Nem hisztizni kell, hanem használni az óvszert. Nem olyan vészes az.
Ha egy normális, megbízható fogamzásgátló módszert akartok, akkor használjatok óvszert. Akár szeretitek, akár nem! Nem szeretés kérdése amúgy.
Ha nem szedhetsz gyógyszert, ne szedj!
A Pharmetex meg nem megbízható és sok esetben az alkalmazása is eléggé körülményes és gáz.
A megszakítás meg nem védekezés!
Ha nem akartok még gyereket, akkor használjatok óvszert!
a hüvelygyűrű is hormonos!
amúgy ha birod azt h vmi van benned, akkor ajánlom a pesszáriumot. de azt nem lehet csak úgy kapni, hanem rendelni kell. én nem birnám, de ez más eset.
komolyan nem értem ezt a hisztit a gumi miatt...
mi is azt használjuk mióta a párom megkért rá hogy hagyjam abba a tabit mert olyannyira szétb*szta a májam meg a pajzsmirigyem hogy hihetetlen
és érdekes mindketten élvezzük továbbra is....amúgy nem értem hogy itthon az emberek csak a terhességtől félnek a mindenfajta elkapható nemi betegségektől meg nem ( lehet hurrogni hogy így meg úgy megbízol a párodban, de sok betegség évekig lappanghat....és nem a párodban nem bízol ilyenkor hanem az ő exeiben :D)
Akkor sem szeretjuk a gumit es nem is fogjuk..
hiaba veszunk lehelletvekonyat az is ugyanugy kiszakadhat, sot annak szerintem nagyobb is az eselye.
a paromnak en voltam az elso es o is nekem, nincsen semmi fele nemibetegseg de koszi hogy aggodsz. ;)
Meg a tobbieknek is koszi a valaszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!