Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszek egy fiúval és nem védekezünk, de nem bennem élvez el. A fiúknak mielőtt elmennének, előtte jön még vmi belőlük?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 20:46
13/20 anonim válasza:
Igen és terhes lehetsz és tényleg és nem érdemes szórakozni ilyennel mert baba lesz a vége (mert gondolom az abortusz kultúrembereknél szóba se jön)
14/20 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen, hogy gumi nélkül. Amugy mindig gumival csak mivel bízok nagyon a pasiba így belementem. De nem bennem ment el, és tisztába vagyok a dolgokkal, hogy előváladék ezaz. De most ennyi olyan választ látva, hogy de lehet baba megijedtem.. azért elég kicsi az esélye nem? Meg nem hülye ő se, hogy így csináljuk nem akar gyereket stb..
15/20 anonim válasza:
elég nagy az esélye, főleg ha a ciklusod közepén vagy. ezért kell mindig védekezni, normalisan, tehat nem ugy h néha gumival, olykor meg gumi nelkul. akkor nem kell csodalkozni h jön a baba. ennyi a titok :)
16/20 A kérdező kommentje:
És van olyan h terhes valaki és közbe menstruál?
2009. okt. 20. 17:40
17/20 anonim válasza:
Szia! Minimális esély van így a teherbeesésre. Terhesség alatti menstruáció nincs. Terhesség alatt lehet vérzés, amit sokan menstruációnak neveznek, de az nem menstruáció, nem olyan sem a színe, sem az állaga, sem a mennyisége. Észrevehető különbségek vannak. Szóval ne aggódj, ha megjött nem lehetsz terhes :)
18/20 anonim válasza:
Igen,előváladék, amitől szép kisbabád is foganhat. De mi a csudának szexelsz, ha még ezzel sem vagy tisztában???
19/20 anonim válasza:
mar h ne lenne, van olyan h vki vérzik a terhesség alatt, de az persze nem mensi, és nem jo ha van. de sokan azt hiszik h mensi. a nagymamammal is igy volt még anno.
20/20 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 gyermekem is így lett, megszakítással védekeztünk. Úgyhogy vigyázz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!