Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha lefekszek egy fiúval és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszek egy fiúval és nem védekezünk, de nem bennem élvez el. A fiúknak mielőtt elmennének, előtte jön még vmi belőlük?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 20:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
igen,az úgynevezett előváladék,amitől teherbe eshetsz!!!
2009. okt. 19. 20:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és előváladék a neve. Tartalmazhat spermiumot, úgyhogy véletlenül se szeretkezzetek megszakításos védekezéssel, mert van rá esély hogy teherbe ess.
2009. okt. 19. 20:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Jöhet. Előváladéknak hívják. Különösen akkor jön sok, ha nagyon fel vannak izgulva és lassan mennek el. Ez az előváladék is tartalmazHAT spermákat. Szóval nagyon kicsi, ezrelékekben mérhető a valószínűsége, de így is teherbe lehet esni.

Ezért mondják, hogy amit csináltok, a megszakított közösülés NEM valami jó védekezés. A gumi miért nem jó nektek?

2009. okt. 19. 20:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
igen jön előválladéknak hívják és lehet benne sprema is. Jobb ha védekezel.
2009. okt. 19. 20:49
 5/20 A kérdező kommentje:

és mennyi ennek az esélye?

Mert amióta elvesztettem a szüzességem, rendesen menstruálok, csak egy picit félek, mert bármi megtörténhet.

2009. okt. 19. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:

Kicsi. Nagyon. De inkább védekezz, jó?

Mellesleg jófej vagy, szívesen venném ha ilyen csajom lenne!

2009. okt. 19. 20:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
jav:előváladék.
2009. okt. 19. 20:55
 8/20 anonim válasza:
100%
Szerintem is védekezz, mert elég egy ügyes kis spermium és már terhes is vagy. Én is így csináltam egy évig...de megbántam, mert már tudom hogy veszélyes! Védekezzetek!
2009. okt. 19. 20:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Védekezünk, de nem mindig.

Am köszi a válaszokat!! :D

2009. okt. 19. 21:06
 10/20 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Neked öröm volt válaszolni!

Millió csók!

2009. okt. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!