Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyásztól lehet azt külön kérni, hogy hormonmentes fogamzásgátlót írjon fel?
Figyelt kérdés
A barátnőm csak akkor szeretne tablettát, ha nem hízik meg tőle2013. júl. 15. 19:24
1/12 anonim válasza:
azokat nem kell felírni. Vény nélkül kaphatók. Csak a betanításhoz kell pl. női óvszer, pesszárium az orvos illetve a spirált meg elve a nődoki teszi fel.
2/12 anonim válasza:
Óvszer.
De a tablettától nem mindenki hízik meg, én most fogytam 10 kilót hormonális fogamzásgátlás mellett, úgy, hogy nem diétáztam, nem sportoltam.
3/12 A kérdező kommentje:
de akkor gondolom te amúgy sem vagy hízásra hajlamos
2013. júl. 15. 20:03
4/12 anonim válasza:
Dehogynem. :) Voltam már 95 kiló is :D
Amikor nem nem szedtem tablettát. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy a hormonmentesek annyira nem megbízhatóak. Szerintetek?
2013. júl. 15. 20:06
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy, sokat segítettél :)
2013. júl. 15. 20:06
7/12 anonim válasza:
Nézz Pearl-indexet. (Google a barátod).
Az óvszer elég megbízható. A pesszárium is (de azt fel kell íratni).
A spermicidek semmit nem érnek, azt felejtsétek el.
8/12 anonim válasza:
Nem hízik meg a fog.gátló szedésétől. Esetleg attól hízhat meg, hogy a fog.gátló miatt megnő az étvágya és nem tudja kontrollálni. De maga a fog.gátló nem generál plusz súlyokat...
9/12 anonim válasza:
Gyógyszer és ember függő a hízás is. pl én nuvaringet használtam 3 évig és se nem híztam mellem se nőtt. 2 hete váltottam mistra-ra (tabletta) egy hét után már híztam - főleg mellre és pocakra, pedig egyáltalán nem vagyok hízós alkat, azaz lassan 6 éve ugyanannyi kiló...
10/12 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek is, ha hízik, akkor csak mellre és hasra. Mondjuk én úgy szeretem ahogy van, de nem még kevésbé tudná elfogadni magát ha hízna
2013. júl. 17. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!