Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hormonmentes fogamzásgátlót ajánlatok?
Gondolkodtam kipróbálni a Pharmatex termékeit, de miután olvastam, hogy több baba lett belőle, az óta nem szeretnék kockáztatni. Milyen más fogamzásgátlót tudtok ajánlani?
20/L
Hormonmentes amit 20 évesen gyermektelenük használhattok az a gumi.. Spirált, pesszáriumot nem tesznek fel ilyen fiatalon ill ha nincs gyermeked. Helyi krémekről sok panasz van/volt (itt az oldalon is..).
16/F
Shevy: dafuq? xD Az ilyen kommenteken mindig nevetek, mert elég fuckyeahgyakorikérdéseket olvastam, de tényleg, ez már kezd gyerekes lenni.
Nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak, hogy ne legyek terhes, hanem, hogy van-e olyan hormonmentes fogamzásgátló (pl. krém, hüvelykúp) ami ér is valamit? Gumit használunk, de kényelmesebb lenne anélkül csinálni, mégis védekezni. A tablettáktól tartok egy kicsit, azért kérdeztem rá ezekre a dolgokra.
Második válaszoló: köszönöm szépen a normális választ. :)
A hormon a lényege a fogamzásgátlásnak. A többi nem működik.
A spermicid krémek/lapok nem megbízhatóak.
A pesszáriumot NEM csak szülés után teszik fel. Nézz utána, spermiciddel kiegészítve nagyon jó hatásfokú, de csak külföldről lehet rendelni, mert MO.-n nem kapható.
A spermicid megszakítással EGYÜTT használva is elég jó.
Spirált csak akkor raknak fel, ha már szültél.
Más biztonságos megoldás nem igen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!