Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok pár hormonmentes fogamzásgátlót? Ezek mennyire hatásosak?
Nyárra tervezzük az első alkalmat a barátommal, gumit nem szeretnénk használni, sem tablettát.. Esemény utánit főleg nem.. Eddig nuvaringen gondolkodtam, az mennyire megbízható?
Leginkább megbízható és hormonmentes védekezést szeretnék.. Előre is köszi! :)
16/L
coton 97% kb
naptármódszer
hőmérőzés
hüvelyváladék vizsgálata
ezek a természetes fog.gátló módszerek, ezek közül is a koton a legbiztonságosabb, mert a többinél nincs védekezési eszköz közvetlenül
Az egyetlen biztonságos hormonmentes fogamzásgátló alternatíva neked a gumi.
Amúgy a nuvaring hormontartalmú
Mindenképp használjatok valami eszközöset.
A naptár módszer, megszakításos, hőmérős nagyon nem megbízható, anya is naptárossal esett teherbe..megszakítással meg 50% esélye van,hogy teherbe esel.
Valami spermaölős síkosítót, vagy hüvelykúpot használjatok, és amellé megszakítást. Pesszárium meg elég bajos...tehát nem a legjobb.
Tudom, hogy a nuva hormontartalmű, csak eddig ez tűnt a legmegfelelőbbnek..
Vélemény a Pharmatex hüvelytabiról/hüvelykúpról?
előző vagyok: igen,használhatsz pharmatexet is.
De lehet pesszárium is +zselé és akkor nem kell megszakitani. De utóbbi esetben a termékeny napokat hagyjátok ki!
Nuvaring teljes értékű fogamzásgátló, tehát igen, azzal nyugodtan beléd élvezhet a barátod.
Ja, és kevesebb hormon van benne, mint a legmodernebb tablettákba, gyk. már olyan kevés, hogy a McDonalds-os szemétbe több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!