Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló abbahagyása utáni káosz, még 6 hónap után is?

Figyelt kérdés

Tavaly november végén hagytam abba a tri-regolt

10 év szedés után

akkor megjött a megvonásos vérzésem, azóta a ciklusom

össze vissza van meg 37-33-36-33-30 napra

Védekezni védekezünk óvszerrel minden alkalommal.

a mostani utolsó pedig már 50 napos és még mindig nem

jött meg

Csináltam legalább 5 terhességi tesztet mind negatív lett

voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált (bár UHt nem csinált oda

később megyek) és azt mondta ne aggódjak majd megjön mikor akar, előfordul hogy

egy ciklus kimarad.

Engem ez valahogy nem nyugtat meg volt már valakinél ilyen?

A mellem nagyon fáj pár napja.

2013. júl. 8. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon sajnálom! Mondjuk én alapból óriási felelőtlenségnek tartottam, hogy 10 évig szedted ÉS! ráadásul a Tri-Regolt... Ez így együtt nagyon durva. Mindegy, tudom, hogy ez most rajtad nem segít. Inkább megy a drukk, hogy minden rendben legyen és később egészséges babát szülj majd! :) Ha bármi van, írj nyugodtan ide, vagy privátot! ;)
2013. júl. 12. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem én gondolom az orvos mondta...
2013. júl. 12. 16:23
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es köszi :)

Hát tudod az a baj hogy több nőgyógyászom is volt az évek alatt , és mindegyik azt mondta hogy tök mindegy melyik fajtát szedem, mindegyik ugyanolyan és ez csak egy néplegenda hogy kevesebb hormon van az újakban, csak abban van különbség hogy 1-2-3 fázisúak...

meg azt mondták nem lesz semmi baj.. rendesen lehülyéztek mikor abbahagytam hogy miért? pedig magándokik..

szóval én sem lehettem okosabb mert mindenki mást mond ezzel a dologgal kapcsolatban..az ember így legyen okos..mindegy remélem minden rendben lesz majd :)

2013. júl. 12. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem urban legend, hogy az újabbakban kevesebb hormon van, de van benne, és ez számít: aki nem bírja a szintetikus hormont, tök mindegy, hogy öreganyám korabeli fogamzásgátlóval vagy a legújabb trendivel mérgezi-e magát. Én modell vagyok, alkatilag 58-60 kb 180 cm-hez és az egyik ilyen "új" fajtától híztam 10 kilót. Én ugye nem eszem egyáltalán édességet, zsíros, nehéz kajákat, finomlisztből készült pékárut, de akkor is ott volt szemmel láthatóan a hízás. Le is tettem a francba és akkor pár hét alatt lefogytam azt a hájat. És nekem még szerencsém volt, hogy "csak" ennyi volt tőle a bajom. Kevésbé szerencsés esetben ennek nem hiúsági következményei lesznek lásd a saját eseted. vagy az egyik barátnőmét, aki 25 évesen kapott egy jó kis tüdőembóliát. Én is azt tanácsolom, hogy senki ne szedjen ilyesmit.
2013. júl. 13. 13:48
 15/15 A kérdező kommentje:
1 hónap végül teljesen kimaradt ,de ebben a hónapban már megjött, ha valakivel ilyen történik ne kapjon szívinfarktust mint én de azért menjen el orvoshoz, nehogy cisztás legyen.
2013. júl. 17. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!