Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fog. Gátló 28 db-os. Azt hogy kell szedni? Egy hónap nem 28 napos. Viszont azt mondta az orvos hogya mestruáció alatt is kell szedni mindennap.
Figyelt kérdés
még sose szedtem fogamzásgátlót..Lehet hülyeség de nem tudom.2013. máj. 13. 21:56
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget..de tényleg!
2013. máj. 13. 21:58
4/11 A kérdező kommentje:
nem! 28 van rajta!
5/11 A kérdező kommentje:
3x 28as kiszerelés
6/11 anonim válasza:
nincsmit cukikám ha van még valami priviben megtalálsz
7/11 A kérdező kommentje:
elhitted xD
2013. máj. 13. 22:01
8/11 anonim válasza:
te meg elhitted, hogy elhittem cuni
szarkazmust vágod?
9/11 anonim válasza:
Kiscsillag, egy ciklus 28 nap, azaz 4 teljes hét. Egyébként nem értem, a legtöbb fog.gátló 3x21 szemes, tehát 3 hétig kell szedni majd 1 hét szünet, ezek szerint a tiéddel nem kell szünetet tartani?
10/11 A kérdező kommentje:
a Pető intézetben szerintem már lövik a pizsit :) menj aludni sztem :D Am nem zavar hogy itt azért tesznek fel az emberek kérdéseket mert segítséget várnak? nem poénkodni kéne, meg másokat szekálni.. de ha te ettől érzed magad jobban meg menőnek..hajrá
2013. máj. 13. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!