Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szedjek fogamzásgátlót vagy ne?
Maradjatok a guminál ...
A fogamzásgátló bogyókrol itt egy cikk : [link]
ez leírja mennyi mindent okoz... (lehet később nem is lehetsz miatta terhes... )
Mivel minden ember egy másik történet és minden szervezetre másképp reagál az adott dolog / gyógyszer....
10 éve élek nemi életet. Évekig védekeztem óvszerrel, gyógyszerrel egyaránt.
Soha nem szakadt ki egy gumi sem, gyógyszer mellett sem lettem soha terhes, mellékhatásai sem voltak és van egy kisfiam is, szóval meddővé sem tett.
De ez én vagyok.
Te meg te vagy.
Nem tudni, hogy a te szervezeted hogy reagálna a gyógyszerre.
De amúgy ha meg kiszakad a gumi, akkor azért a 72 órás tabletta hormontartalma se kutya füle, azt is meg kell hagyni.
De én is azt mondom, hogy ha nektek így jó, akkor maradjon így a dolog. A szervezetednek mindenképpen jobb lesz. De attól sem biztos, hogy lenne bajod, ha szednél gyógyszert.
Amúgy az mellett is lehet terhesnek lenni, főleg, ha valaki nem tartja be az előírásokat és nem figyel arra, hogy mik azok, amik csökkentik a hatását.
Szóval én azt mondom, hogy nekem mindkét módszer bevált.
De neked nem biztos, hogy a gyógyszer jó lenne, akkor maradjon az, ami már bevált.
Ilyen tanacsokat, istenem... DUPLA GUMI? Normalis vagy ember??
Kerdezo: ha jo nektek a gumi akkor maradjatok annal. Ne anyukad dontson errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!