Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzlánynak melyik pharmatex termék jó?
érdeklődd meg előbb a nőgyógyásznál
sok nő pharmatex mellett lett terhes,
te még kezdő vagy szex terén.
Éveken át védekeztem óvszerrel és soha nem volt szakadás.
Ha valaki nem fog ki selejtes gumit és megfelelően helyezi fel és használja, akkor az azért nem szokott kiszakadni.
A Pharmatex pedig tényleg nem biztonságos és hát elég sok negatív használati tapasztalatot hallottam róla.
Én nem szerettem a pharmatexet, de hozzáteszem, hogy én a tablettáját próbáltam. Ezek kívül van még kúp formában is, meg krém formában is, azt hiszem.
Na a lényeg, hogy engem nagyon csípett és a páromat is, szóval szerintem nem a legkényelmesebb választás.
phamarmatex-et NAGYON nem ajánlom, mert csíphet, irritálhat
ez egy szűzlánynak különösen gáz, hisz ha mikromilliméternyi is... de akkor is seb lesz rajta
válasszatok inkább spermicides óvszert! Az főleg belülről van spermiciddel kezelve, téged kevésbé csíphet és ha szakad, akkor is jobban véd, mint egy sima
egyébként meg 100-ból 99-szer a felhasználó hibázik, ha szakad az óvszer - ezt ugyan nagyon sokaknak nehezére esik elhinni, de igaz
rendes, előírásszerű használat esetén még a százasboltos óvszer se fog elszakadni
idióta bánásmód mellett viszont a legdrágább is megadhatja magát
megoldás: tanulmányozni a használati útmutatót, elolvasni a gyakori hibákat -> nem csak neki, hanem neked is!
jaj, már!
elég öröm az neki, hogy megkap!
igazi férfi óvszerrel is ugyanúgy élvezi a szexet, csak a nyafkák szoktak arra hivatkozni, hogy elfolyt minden érzést!
érezni fogjátok eléggé egymást, ettől ne félj!
egyébként meg nők számára még annyi különbség sincs az óvszerrel vagy anélkül között (persze van, hogy ehhez többfélét ki kell próbálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!