Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik óvszer márkát használtad/használod? Mennyire volt jó a termék?
Sajnos itt minden féle véleményt olvastam már a "Masculan" óvszerről, és más márkájú gumiról.
Tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. :(
Tényleg ennyire rossz a "Masculan"?
Más óvszer mennyire megbízható? (hogyha az előírtaknak megfelelően használja az ember)
Nem az olcsósságra "megyek"! Csak érdeklődtem a fent említett termékről.
Tudom, hogy van vagy (pl.:) 10-kérdés feltevés. Nem szeretném egyenként végigbogarászni a kérdéseket. :-/
Neten olvastam néhány márkájú gumiról,de mégis inkább véleményt szeretnék.
Nekem 3 év alatt sokféle gumihoz volt szerencsém, még teljesen full noname gumihoz is, és az se szakadt ki. Viszont a masculan és a noname gumik nálam elég gyakran irritációt okoztak, és csíptek, de én érzékeny vagyok intim tájékon, pár lifesytle és durex gumi is ugyanezt váltotta ki.
Amúgy főleg lifestyle-t és durexet vettünk, azokkal tényleg nem volt semmi gond.
20L
Nagyon köszönöm a választ. :)
V.mennyire megnyugodtam.
Ki használt már "Rako" nevű óvszert?
Bevált nem vált be?
Ha nem vált be, akkor miért nem?
Tudom,hogy egyén függő a dolog, de érdekelne kinek milyen tapasztalatai vannak.
Nálunk a masculan abszolút bevált, méretben is jó. Próbáltunk mást is, azokkal sem volt gond. Komolyan nem értem hogy egyeseknek hogy sikerülhet kiszakítani :)
22F
mi egyszer vettünk fél éve rakót a tescoban, nem vált be, mert rá se ment a páromra :D pedig nem egy óriásf@szú :) de egyébként szemmel láthatólag is sokkal kisebbek a rakók, mint a többi óvszerek. szerintem ne olyat vegyél, max majd később egy próbára, hisz kinek mi...
mi durex love-ot vagy fantasyt veszünk legtöbbször. olcsók, kényelmesek és megbízhatók. egyébként 3 éve dugunk, és nálunk se szakadt még ki egyszer se. csak egyszer lecsúszott, mert bénán raktam rá..
Köszi a válaszokat.
Az utolsón mosolyogtam. Egészségére!
Én se tudom, felfogni,hogyan szakadhat ki, ha előírásoknak megfelelően van használva. Na, mindegy...
Rendelt már v.ki interneten óvszert?
Mennyire vált be illetve nem kockázatos "x" nevű oldalon rendelni?
Megbízhatóak a termékek?
Vagy esetleg ingyen mintát rendelt már v.ki?
Csak érdeklődőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!