Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tablettan es az ovszeren kivul letezik meg valamilyen mas biztos termek fogamzasgatlasra? Hallottam valami szalrol, amit feltesznek. Letezik ilyen es hogy mukodik?
Szerintem a spirálra gondol a kérdező, de azt csak szült nőknek teszik fel.
Miért nem jó a fogamzásgátló és az óvszer sem? Nem igazán fogsz találni mást, ami ugyanilyen hatékony lenne.
Ez a kettő a leghatékonyabb. Mostanában egyre többen használnak hüvelygyűrűt. Az nagyon hasonló a tablettához működés szempontjából, mert 3 hétig kell a hüvelybe helyezni, ezalatt adagolja a hormont, majd 1 hétig ki kell venni- ezalatt jön a megvonásos vérzés, mint a tabinál. Ebben az az előnyös, hogy nem kell naponta odafigyelni, hogy ne felejtse el bevenni az ember. DE ugyanúgy hormontartalmú!!! Egy barátnőmék használják, ő azt mondta, a barátja szokta érezni menet közben, hogy ott van...
Ezeken kívül én nem bíznék más módszerben.
20/L
Ez a kettő a legbiztosabb. A pesszárium spermiciddel együtt használva még elég megbízható, de semmi sem 100%.
Tudod: vmit vmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!