Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó módszer van fogamzásgátlásra? Az óvszert nem szeretjük, tablettát sem szeretne szedni a barátnőm. Akkor mivel védekezzünk, szerintetek?
kitiltanám azokat innen, akik ilyen kérdésre a megszakításos közösülést írják....
nem szeretitek az óvszert+a tablettát??? szerintem egy gyerek most talán még "kényelmetlenebb" lenne
legyen már eszetek b...ssza meg!!!!
Ki írta itt a megszakítást??? De csak hogy igazad legyen: VÉDEKEZZETEK MEGSZAKÍTÁSSAL! :D
Viccet félretéve két kommenttel előttem szerintem tök jó választ adott az illető, hüvelykúp + megszakítás, vagy az a kalkulátor (ezen már én is agyalok egy ideje, csak még gyűjtöm rá a pénzt). 22/L
Lehet kapni a gyógyszertárakban hüvelyi fogamzásgátló krémet. Pharmatex a neve.
Ki van adagolva tubusokban, 6 tubus van egy dobozban.
Szex elött be kell nyomni a hüvelybe, és onnantól számítva azt hiszem 10 órán át hat.
Én fogamzás gátlót szedek, de néha abbahagyom, hogy tisztuljon a szervezetem, és akkor ezt használjuk.
Próbáld meggyőzni a tablettával kapcsolatban: ha eltalálják a neki passzolót és rendben van a vérképe, semmi kontraindikációja nincs a szedésnek.
Én nem bízom semmi másban, gumi SZAR, a hüvelykúp macerás és megbízhatatlan, a megszakított közösülés pedig a lehető legkockázatosabb és szerintem tök szerencsétlen, hogy pont a legjobbkor kell kihúznia a pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!