Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon idegesítő hogy a gumióvszeres védekezést sok pasi nem szereti (folyt. Köv . )?
Ha komoly a kapcsolat, szedj fogamzásgátlót. Bár lány vagyok, én is utáltam, mikor még gumival szexeltünk, valahogy nem az "igazi". Barátom szerint: mintha a zacsin keresztül nyalogatnám a jégkrémet.. és én is így éreztem, ezért döntöttünk a fogamzásgátló mellett. Hormonmentes is van már, reklámozzák is.
Persze hangsúlyozom, hogy ez csak komoly kapcsolatkor ajánlatos, hiszen ha pl hetente váltogatod a partnereidet (na jó, túlzok, de azért..), akkor annyi nemi betegséget összeszedhetsz, mint a fene.
qrzy válasza:
Hogy érted hogy "olyan pasik jutnak"? Ha neked ez fontos, válassz olyat aki óvszerrel is szereti, és nincs probléma. Bár ezt szerintem már írtam... :)
Nem szoktam megkérdezni , hogy gumival szereti/csinálja-e az adott pasi , nem ez alapján választok partnert , én sokáig ismerkedek és az a lényeg ,hogy hogyan érzem magam az adott férfi társaságában . Nekem valahogy természetesnek is tűnik ,hogy komoly felelősségteljes férfi használ gumióvszert .
Itt azért van egy kis ellentmondás:
"Nekem valahogy természetesnek is tűnik ,hogy komoly felelősségteljes férfi használ gumióvszert "
+
"olyan pasik jutnak"
---
HA tényleg felelősségteljes pasit választanál, nem lenne ezzel gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!