Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ilyen megbízhatatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen megbízhatatlan a fogamzásgátló tabletta vagy csak sokan szedik össze-vissza felelőtlenül? Vagy mi ez a sok becsúszott gyerek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 20:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%
Mit is várunk? Pont most olvastam itt egy kérdés, egy KISLÁNY kérdezte hogy a háziorvosával fel lehet-e íratni a gyógyszer, írták neki hogy nem, csak nőgyógyásszal és a következő kérdés az volt hogy hol lehet nőgyógyászt találni. Na. Ennyire buták a mai fiatalok. Csak dugnak össze-vissza felelőtlenül, azt sem tudják mit szednek be, ha közben meg jogosan becsúszik egy gyerek, mert kb annyi esze van mint egy marék babkávénak akkor meg sír a szája. Felelőtlenek. De sajnos, és azt hiszem ez a legnagyobb baj, az én korosztályomban is vannak éjsötét emberek pedig azt gondolná az ember hogy 25 évesen már tudja hogy működnek ezek a dolgok. Alap, hogy elolvasom a betegtájékoztatót, én pl. még egy fájdalomcsillapítóét is megnézem, de úgy látszik sokan a fogamzásgátlót is csak annak nézik és szedik találomra. Pedig az nem játék! Én kötelezővé tennék egy IQ tesztet fogamzásgátló felírása előtt. Mert amennyi agyatlan van....az már fájdalmas. Tisztelet a kivételnek. :)
2013. jún. 27. 10:50
 22/23 kudos válasza:
gyerekkel nem lehet pasit fogni. ha nem szeret és magadhoz láncolod egy gyerekkel csak rosszabb lesz. lehet nem azonnal, de hamar. így lesz a sok sérült gyerek és ezekből a bűnözők. pont.
2013. júl. 9. 12:45
 23/23 kudos válasza:
persze úgy értem, hogy azokból a gyerekekből akik apa nélkül és egy felelőtlen anyával nőnek fel.
2013. júl. 9. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!