Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ilyen megbízhatatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen megbízhatatlan a fogamzásgátló tabletta vagy csak sokan szedik össze-vissza felelőtlenül? Vagy mi ez a sok becsúszott gyerek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem sokan nem szedik rendesen. Van, aki véletlenül, de én arra tippelek, hogy többen direkt és utána lehet mondani, hogy de én szedtem ám. Sok nő akar gyerekkel pasit fogni, mondom ezt nőként. Akiket ismerek és rendesen szedik nem lettek terhesek. Persze nem lehetetlen, de kizárt, hogy tabletta mellett ennyien teherbe essenek.
2013. jún. 25. 21:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen, van hogy ha azt hiszik, hogy egyszer elfelejtették és nem lett gáz, akkor máskor sem lesz.
2013. jún. 25. 21:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Ez a pasifogásos dolog is közrejátszik szerintem
2013. jún. 25. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

4 évig szedtem ugyanazt, nem lettem terhes. 4 év alatt kétszer fordult elő (hányás miatt), hogy nem tudtam időben bevenni, ezt legkésőbb másnap reggel pótoltam.

Én is sokat hallottam másoktól, hogy "hát elfelejtettem, majd beveszem a következő szemet, mindegy már". A bogyó mindig nálam van.

N 24

2013. jún. 25. 21:04
 15/23 anonim válasza:
81%
Persze ha terhes lesz valaki utána nem fogja bevallani hogy nem szedte normálisan, hanem széttárja a kezeit hogy én mindig bevettem, nem értem. Gondoljátok bevállalnák a fejmosást amit kapnának a szülőktől és a baráttól? Így meg ők a szegény áldozatok akik semmiről sem tehetnek.
2013. jún. 25. 21:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok, mi az oka, hogy ilyen felelőtlenül szedik egyesek? (a férfifogáson kívül)
2013. jún. 25. 21:12
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
4-es! Attól függetlenül, hogy csörög az órája és azt mondja, hogy beszedte mindig, attól nem biztos, hogy igazat mond! ;) Minden egyes nap, minden egyes alkalommal ott voltál és szemtől-szemben láttad, hogy betette a szájába a gyógyszert, majd le is nyelte? Nem hinném. Ha csak 1x nem láttad, máris lehet baj. Ugyanis a mostani bogyókban alig van hormon és 1 kihagyott szem esetén is fennállhat a terhesség. Ennyit arról, hogy a barátnőcskéd azt mondja, hogy: Jajj, Drágám, bízz már benne, beszedtem minden szemet. ;)
2013. jún. 25. 21:40
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Néhány napja feltett egy lány egy kérdést, hogy elfelejtett egy szem gyógyszert bevenni, most akkor kell-e pótolni, vagy sem. Már eleve az is gáz, hogy ahelyett, hogya betegtájékoztatót olvasná el, amiben le van írva, ilyen esetben mit kell tenni, ide jön kérdezgetni, ahol egy csomó hozzá nem értő válaszol. És jött a "nagyokos" válasza, hogy ugyan nem kell pótolni, ne foglalkozzon a dologgal, ő is sokszor 2-3 napig is elfelejti bevenni, mégsem lett terhes. Úgyhogy egymást is hülyítik az emberek ezerrel, attól,hogy neki szerencséje volt eddig, abból nem kellene azt a következtetést levonni, hogy biztonságos úgy is, ahogyan ő csinálja, főleg nem másoknak tanácsokat osztogatni.
2013. jún. 25. 22:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Na igen, nem értem miért itt kérdezősködnek mikor minden le van írva a tájékoztatóban. Itt meg össze vissza ír mindenkin, hogy jaj nem baj, ha kimarad, meg hánysz az sem baj... Nem értem ezt a felelőtlenséget. Ha már szedem, akkor azért, hogy ne legyek terhes, mert még nem akarok és ennek tudatában felelősen szedem.
2013. jún. 25. 22:17
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Sok nő felelőtlen. A fent említetteken túl van még olyan szitu is hogy valaki fogyasztó teát iszik mellette... Ész nélkül. Utána sem néz annak hogy mi az.

De ismertem olyat is akinek elfogyott a tablettája, és csak egy hét múlva tudta folytatni a szedését és basszus ugyan úgy beleélvezett a barátja! Meg sem szakították. A csaj kimosta magát utána és azt hitte hogy ezzel el van intézve, úgysem lesz terhes. Azóta már szép kislányuk született. Ja a nőnek már volt egy gyereke mástól, tehát tudta hogy nem a gólya hozza...

2013. jún. 26. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!