Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok, hogy viseljem el?
Figyelt kérdés
Novynette tablettát szedek és múlt hónap 15-től hol meg van,hol el múlik a mensim,barna folyásom.Nagyon rossz mert most pénteken megjött rendesen és tegnap már nem volt,tudtam párommal lenni,ma meg megint van egy kicsi:(Nehezen birom sex nélkül,annyira hiányzik a hogy a párommal legyek:(2009. okt. 13. 08:45
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a fogamzásgátlók szedése után minimum 1 hónapot várni kell a hatás eléréséhez. Talán az lehet a gond, hogy még nem hatott a tabletta 100%-osan, teherbe estél, de el is vetéltél rögtön, azért a barna folyás.
2/4 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz valami normális fogamzásgátlóval, az a hormonális lórúgás kikészít.
3/4 A kérdező kommentje:
mit ajánlanátok?Melyik gyógyszert?amúgy július végén szültem de nem szoptatok.
2009. okt. 13. 10:10
4/4 anonim válasza:
az elsőnek nehogy higyj, az nemnormális dolgokat írt.
elvileg 3 hónap azaz idő, amíg a foggátló kitaléálja h hogyan is kéne működnie, úgyértem h 3 hónapig pecsételhetsz tőle, azmég "természetesnek" mondható.
de ha te nagyon nembírod, akkor vissza szoktak menni az orvoshoz, h ez nemjó ez a tablette, folyton vérzel, és nemjó. kész. ilyenkor ír egy másikat. kérj vmi alacsonyabb hormontartalmú, mai tablettát. azzal hátha szerencsésebb leszel. ajánlani azért nem ajánlok semmit, mert kinek ez, kinek az jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!