Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon most baj van? Lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most baj van? Lehet ettől terhes?

Figyelt kérdés

a barátnőm nyáron műtötték, életmentő műtétvolt! de már jobban van(szerencsére!) már kezdhet normális életet élni, de még nem szexeltünk(mármint azóta) csak annyi volt, h. simán gumi nélkül betettem neki kétszer, de nem mentem el előtte, fürdés és pisilés után volt

arra lennék kíváncsi,h. nem lesz -e ennyitől terhes?

mármint tudom, h. nem csak azért erőssítsetek meg

29/F

nem vagyok már éretlen, csak az előző feleségem ettől, mert ugyebár védekeztünk lett terhes!(legalábbis az mondta)

köszönöm, légyszives értelmes válaszok legyenek

2009. okt. 12. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Hűha,itt több dolog sem világos. Neked mit jelent a szex? Mert,ha valakinek beteszed kétszer,az már közösülés vagyis szex. Legalábbis nekem az.Másrészt gumi nélkül,úgy,hogy ő nem szed tablettát és más módon sem védekeztetek,akkor lehet terhes,mert az előváladék is tartalmazhat spermiumot!
2009. okt. 12. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Akkor most a tények. Még mielőtt elmegy egy pasi a pénisz tetején úgynevezett előcseppek indulnak el. Ez már tartalmaz spermiumokat, és ha jó az időzítés , akkor baba is lehet belőle. Az előző feleséged is valószínű így esett teherbe. A barátnőd kb. 2 hét múlva csináljon egy terhes-tesztet. Ha az negatív, akkor valóban nincs ok a félelemre.

2009. okt. 12. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, erre nem tudok értelmes választ adni egy 29 éves férfinak.
2009. okt. 12. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Mi is csináltuk így a barátommal, de nagyon odafigyeltünk, és kellő időben csináltam terhességi tesztet (ezt ajánlom nektek is) a biztonság kedvéért. Óvszer mellett is lehet teherbe esni, de annak sokkalta kevesebb a valószínűsége. A lényeg, hogy mindig mindketten figyeljetek oda, tudjátok, hogy mit kockáztattok, és ha bekövetkezne a terhesség, akkor mindketten felnőtt módjára viselkedjetek!
2009. okt. 12. 14:16
 5/15 A kérdező kommentje:

ez egyértelmű,h . felnőtt módjára fogunk viselkedni, de ugye kevés rá az esély, mert még nagyon nem akarunk gyereket, mert még nem erős a szervezete!

annyira félek, de ugye nagyon kicsi rá az esély?

2009. okt. 12. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
29 évesen itt ciceregsz, hogy "ugye kevés rá az esély?" Nézd az előző feleségednél is bejött a dolog, akkor mi a kérdés? De nagyon az a gyanúm, hogy egy 17 éves kamasz vagy, aki begyulladt ettől. 29 évesen , meg egy gyerekkel a hátad mögött nem hiszem, hogy ez neked "para-téma".
2009. okt. 12. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem mentél el a szex előtt aznap, akkor nem lehet terhes, mert az előváladék csak akkor tartalmazhat spermiumot, ha előtte elélvez a férfi és a húgycsövedben marad némi spermium és az előváladék kimossa... Ne aggódj, szerintem kizárt, hogy terhes. Meg, ha annyira nem erős még a szervezete szerintem nem is tud teherbe esni akkora valószínűséggel, de azért csináljatok tesztet. Drukkolok, hogy ne legyen gond!
2009. okt. 12. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
na , jönnek a tudományos magyarázatok :D Hihetetlen! :D
2009. okt. 12. 14:31
 9/15 A kérdező kommentje:

"De nagyon az a gyanúm, hogy egy 17 éves kamasz vagy, aki begyulladt ettől. 29 évesen , meg egy gyerekkel a hátad mögött nem hiszem, hogy ez neked "para-téma"."

nem para téma, és nem azért kérdeztem h. félek tőlle, mert nem úgy félek, hanem azért félek mert nemrég volt műtétje, és nem akarom, valami gondja legyen, nagyon szeretnénk már babát, de nem most a rémsok gyógyszere mellett!

azért aggódok, és azért"para téma"

kedves válaszoló!

2009. okt. 12. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:
aha. És gondolom gumit meg nem mertetek használni. Na jó. 2 hét múlva teszteljen egyet, aztán kiderül, hogy mi a helyzet?
2009. okt. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!