Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS lehetek terhes? (bővebben)
Nem rég a barátommal pettingeltünk és a péniszét a csiklómhoz dörzsöltem nem tudom mennyi előváladéka lehetett de nem élvezett belém egyáltalán. Lehetek így terhes? Egyáltalán a hímivarsejt feljut így a hüvelybe, nem lenne szükséges a behatolás hozzá?
Nagyon parázok kérlek segítsetek ráadásul menszeszem is megvan épp ezért csak kényeztettük egymást de tampont használtam viszont ha anélkül is történne egyáltalán van az ilyenre esély?
Kérek mindenkit hogy normálisan válaszoljatok 18 és fél éves vagyok 2 hónapja veszítettem el a szüzességem nagyon megfontoltam és alapból komoly vagyok mindig védekezünk.
Nem hiszem , hogy terhes vagy,ha csak a csiklódhoz dörzsölte. Amugy ha 18 és fél éves korodig kibírtad, az szép. manapság ritka
20F
Biztosan nem lettél így terhes, ne aggódj!
(ezt bizton állítom neked és hidd el, értek is ehhez, csak lepontoztak egy másik témában a szent életűek, akikkel nem értettem egyet egy igen sarkos kérdésben).
Nyugi, teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy nem vagy az.
Nem tud felvándorolni így a hímivírsejt a hüvelyedbe :P :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!