Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes?
nincs tapasztalatom a szerrel kapcs., de sztem nem lehetsz terhes, ha egyszer vettél be ilyen bogyót... (magas a hormontartalmuk, stb). De, ha nem vagy biztos a dologban, akk vegyél egy terhességi tesztet, sztem már ki kéne mutatnia, ha az vagy, de nem hiszem... :)
Am ezt találtam itt gyakorin:
" A létrejövő terhességek kb. 84%-át lehet megelőzni Escapelle alkalmazásával, ha a készítményt a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán belül alkalmazzák. "
Ha megjött, nem hiszem, hogy terhes lennél.
egyszer sajnos nekem is kellett bevennem egy Escapelle tablettát, mert elszakadt a gumi. Időben észrevettük, és nem ment el, de jobb az elővigyázatosság. De én mondjuk semmilyen tünetet nem tapasztaltam a tabletta után. Semmi változás nem volt. Ennek már 3 éve.
De miért nem végzel el egy tesztet?
Miért jobb aggódni?
Egyébként természetesen VAN hibaszázaléka a sürgősségi fogamzásgátlónak, de minél előbb veszi be valaki, annál kevesebb.
TE pedig nagyon gyorsan bevetted.
Ahogy jellemezted (túrós, stb...) alapján meg kellene mutatni nőgyógyásznak. De nem hinném, hogy ez terhesség tünete. Inkább valamilyen fertőzés, felfázás, stb...
De teszt 2 hét után már kimutatná, szóval reggel vehetsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!