Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már magamon is észrevettem, hogy érzékeny vagyok a szagokra, terhes lehetek?
A terheseknek elvileg romlik a szaglásuk, így az ízérzékelésük is, ezért tudnak olyan fura kaja-kombinációkat megenni, meg kívánni. Ez azért jó, mert lecsökkenti az ellenállását az anyának, és többmindent tud megenni, ami növeli az esélyt, hogy minden szükséges tápanyag bekerül a szervezetébe és így a magzatba is.
Már vehetsz terhességi tesztet, ami nem tudom, mit fog mutatni, de ha az is lennél, szerintem nem éreznél még tüneteket miatta.
12:16-os: "A terheseknek elvileg romlik a szaglásuk, így az ízérzékelésük is"
EZT nem tudom, honnan szeded, de garantáltan nincs így. Minden terhességemnél sokkal ERÖSEBBEN éreztem a szagokat meg ízeket is. Ez nem csak velem, hanem minden ismerösnél így volt a terhesség alatt.
Az íz- és szagérzékelésnek semmi köze ahhoz, hogy mit kiván meg valaki terhesen, az egész más téma.
Nekem az egyik első terhességi tünet az extrém szagérzékenység volt (3x voltam terhes). Olyan volt a szaglásom a beágyazódás környékén, mint egy vadászkutyának!
Tesztelj egyet!
"óvszerrel csináltuk 1x, aztán nélküle még 1x"
Ez volt az ok, mármint hogy a második menetnél a húgycsöben még voltak az elözö alkalomról spermiumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!